Τσίπρας από Ηράκλειο: Η Κρήτη έδωσε το μήνυμα – Η εκλογική ανατροπή είναι βέβαιη | Video

τσίπρας-από-ηράκλειο-η-κρήτη-έδωσε-το-μ-885905

«Η εκλογική ανατροπή είναι βέβαιη», ανέφερε, στο ξεκίνημα της αποψινής του ομιλίας του στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός και προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη.

«Έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Την τελική ευθεία. Δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους. Η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας φέρει στην κάλπη άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο» τόνισε μπροστά στο πλήθος που κατέκλυσε από νωρίς την Πλατεία Ελευθερίας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενόψει της 7ης Ιουλίου.

«Είστε πιο πεισμωμένοι να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω»«Ήμουν περίεργος να δω αν μπορούσε η παρουσία σου να είναι ακόμη πιο δυνατή από την αντίστοιχη του περασμένου Μάη. Δεν το περίμενα ότι αυτό μπορούσε να συμβεί κατακαλόκαιρο. Κι όμως σήμερα βλέπω στα πρόσωπά σας την αποφασιστικότητα και το πείσμα, τώρα είστε πιο πεισμωμένοι να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «αυτοί είναι που θα φέρουν τη νίκη πίσω, θα ανοίξουν τον δρόμο».

«Δεν μας ορίζουν τη μοίρα οι επιθυμίες αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα»

«Κάποιοι βιάζονται να προδικάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα πριν ο λαός πάει στη κάλπη. Γιατί αυτή η κάλπη βγάζει κυβέρνηση όχι ευρωβουλευτές. Και αυτή η κάλπη το πρωί της επόμενης Κυριακής, όπως και κάθε κάλπη, θα είναι άδεια. Και θα γεμίσει από τη δική σας βούληση, τη δική σας αποφασιστικότητα», παρατήρησε.

Για να προσθέσει, «οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, έχουν επιβάλει σιωπητήριο στην προγραμματική συζήτηση. Παραθέτουν μονάχα όμορφα σλόγκαν και ανώδυνες ατάκες. Και κρύβουν τα όσα σχεδιάζουν για το μέλλον του τόπου».«Προσπαθούν δε, να πείσουν ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα. Όμως, εμείς ορίζουμε το μέλλον μας. Δεν μας ορίζουν τη μοίρα οι επιθυμίες αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα», τόνισε o Αλέξης Τσίπρας, που μέσα στο ρυθμό της λύρας έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «με πεντοζάλι, με τραγούδι και με θάρρος θα πάμε μέχρι τις κάλπες για τη μεγαλύτερη σύγχρονη ανατροπή στην ιστορία του τόπου. Η Κρήτη έδωσε το μήνυμα… Και τώρα και πάντα μπροστά η Κρήτη. Δε γυρίζει η Κρήτη πίσω… Ούτε η Ελλάδα γυρίζει πίσω»

Πηγή: altsantiri.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook