Τσίπρας από Άρτα: «Συγκινητική υποδοχή – Αυτή είναι πραγματική δημοσκόπηση!»

τσίπρας-από-άρτα-συγκινητική-υποδοχ-858715

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι στην Άρτα.

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα την πόλη της Άρτας, όπου οι κάτοικοι μου επεφύλαξαν μια ιδιαίτερα συγκινητική υποδοχή. Η σημερινή συγκέντρωση εδώ, αλλά και σε όλες τις πόλεις και τα χωριά όπου γίνονται συγκεντρώσεις,είναι η πραγματική δημοσκόπηση. Ήρθε η ώρα των πολλών. Για την Ήπειρο και για όλη την Ελλάδα» έγραψε ο Πρωθυπουργός.

«Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός»

Οι κάτοικοι της Άρτας επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα καθώς είναι και συμπατριώτης τους.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο Νικολάου Σκουφά και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, σχηματίζοντας ένα πλήθος που τον ακολούθησε μέχρι την πλατεία όπου μίλησε στους συγκεντρωμένους.

«Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στη συγκέντρωση, ενώ πολλοί του φώναζαν «καλώς ήρθες πατριώτη».

Τον πρωθυπουργό στην Άρτα υποδέχτηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστας Μπάρκας, ενώ τον συνοδεύει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θανάσης Μωραΐτης.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook