Τσίπρας: Αλλάζουν τους ποινικούς κώδικες για να κάνουν deal με τους τραπεζίτες

τσίπρας-αλλάζουν-τους-ποινικούς-κώδι-955596

«Αλλάζουν τους κώδικες για να κάνουν deals με τους τραπεζίτες και τους εγκληματίες του λευκού κολάρου, που έχουν κατασχέσεις των περιουσιακών τους στοιχείων. Αυτή είναι η πραγματική πρόθεση και όχι οι μολότοφ».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN tv, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του στην πορεία για το Πολυτεχνείο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι τον ξάφνιασε που ενοχλήθηκαν κυβέρνηση και μερίδα των ΜΜΕ με αυτή του την κίνηση. Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο λόγος που ενόχλησε η παρουσία του ήταν «το γεγονός ότι έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα συνειδητά κατά τη γνώμη μου αντιπαράθεσης στη μαζική ειρηνική διαδήλωση με έντονο αντικυβερνητικό χαρακτήρα».

Ο ίδιος σε ερώτηση για τον λόγο που δεν δεν ολοκλήρωσε την πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία, τόνισε ότι η παρουσία του είχε συμβολικό χαρακτήρα και υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «το μήνυμα της πορείας είναι ευρύτερο και έχει να κάνει με τους αγώνες του ελληνικού λαού και κυρίως της νεολαίας απέναντι στην καταστολή».

«Εγώ πήγα στο Πολυτεχνείο και ως πρωθυπουργός», τόνισε ο κ. Τσίπρας, αναφέροντας ότι δεν είχε πάει σε πορεία γιατί η παρουσία του θα ήταν ένας συμβολισμός παρεξηγήσιμος μιας και η πορεία έχει αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα. «Σεβάστηκα τον χαρακτήρα της πορείας και της μνήμης», σημείωσε.

Σε ερώτηση για τους ποινικούς κώδικες αναφορικά με τις μολότοφ, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Αλλάζουν τους κώδικες για να κάνουν deals με τους επιχειρηματίες και τους εγκληματίες του λευκού κολάρου αυτή είναι η πραγματική πρόθεση και όχι οι μολότοφ. Είναι γελοία η παρέμβαση για τη μολότοφ, θέλουν να αθωώνουν τους μπαχαλάκηδες των λευκών κολάρων. Όλα γίνονται για την επικοινωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook