Τσιόδρας: Πώς θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα

τσιόδρας-πώς-θα-γίνει-η-επιστροφή-στην-1127434

Σε σταθεροποίηση της κατάστασης της πανδημίας αναμένεται να οδηγήσει τελικά η μετάλλαξη Ομικρον, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι επιστήμονες, κάτι που υποστήριξε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας σε ημερίδα με θέμα «Δύο χρόνια πανδημίας Covid-19: Προκλήσεις και διδάγματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Μάλιστα, ο καθηγητής είπε ότι προβλέπει σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα, ενώ θα υπάρξει συνέχιση της επιτήρησης του κορονοϊού για την ενδημική του παρουσία. Ο κ.Τσιόδρας ξεκαθάρισε ότι δε βρισκόμαστε στο τέλος της ιστορίας του κορονοϊού «αλλά ίσως είμαστε στο τέλος αυτού που ονομάζουμε επείγουσα φάση».

Η μετάβαση σε κανονικότητα

Έτσι, όπως είπε ο καθηγητής, η κάθε χώρα πρέπει να βρει το δικό της κατάλληλο μονοπάτι για τη μετάβαση στην κανονικότητα, βασιζόμενη στα επιδημιολογικά δεδομένα και στη δημογραφία της. Ειδικά για την Ευρώπη, ανέφερε ότι το πλάνο ελευθερίας είναι η επόμενη προτεραιότητα.

«Οι καθηγητές από την Οξφόρδη λένε να μην ξεγελιόμαστε, διότι η Όμικρον θα μας αγγίξει όλους, άρα αυτό με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ίσως είναι η επιστροφή μας σε μία σταθερότητα, σε μία αλλαγή τρόπου σκέψης αλλά και σωστή αντιμετώπιση με όλα τα όπλα της επιστήμης» τόνισε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr

One thought on “Τσιόδρας: Πώς θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα

  1. Κ. Τσιόδρα, στα μάτια των Ελλήνων είσαι δυστυχώς ένα σπουδαγμένοι λαμόγιο, επαναλαμβάνω ΛΑΜΟΓΙΟ που λόγω φιλικής σχέσης με το σκουπίδι σχοιζοφρενή πρωθυπουργό δέχθηκες να πρωταγωνιστήσεις στην εν ψυχρώ και με δόλο σχεδιασμένη δολοφονία 25 χιλιάδων ηλικιωμένων Ελλήνων οι οποίοι χωρίς αμφιβολία είναι εκείνοι που πλήρωσαν την δωρεά παιδεία και μόρφωση που έλαβες στην πατρίδα, και εσυ και το ανθελληνικό σούργελο που δέχτηκες να υπηρετήσεις. Ο λαός σας βλέπει ολους σαν εχθρούς του και έτσι θα σας αντιμετωπίσει ολους σας αναμφίβολα εν καιρώ γιατί επιλέξατε να χύσετε αίμα λόγω παράνοιας, σχοιζοφρενοια, εξωστρέφειας, υπεροψίας και δίψας για εξουσια ! Θα σας επιστρέψουμε στην σκληρή και οδυνηρή πραγματικότητα που έζησαν και οι αδικοχαμένοι άνθρωποι μας, και τα παιδιά μας και εμείς. Αυτό είναι σίγουρο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook