Τσαπανίδου: Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία

τσαπανίδου-το-δίλημμα-μητσοτάκης-ή-τ-1614313

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, αναφορικά με το δίλλημα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

Ειδικότερα, η κ. Τσαπανίδου σημειώνει ότι «το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία» και τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».

«Η κλεψύδρα, όμως, άδειασε. Σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση στις κάλπες και θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα» κατέληξε, λέγοντας η εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου.

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει στον ελληνικό λαό το δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης»

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει πολλά στα διλήμματα. Έχει μία σημασία το τι δεν έχει πει. Δεν έχει πει αυτό που θα περίμενε κανείς να ακούσει. Δεν έχει πει στον ελληνικό λαό: «Τσίπρας ή Μητσοτάκης;» Το πάει από δω, το πάει από κει. «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία», «με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή».

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, ο κ. Τσίπρας «μεταχειρίζεται διάφορα ζητήματα. Γιατί δεν έχει πει «Τσίπρας ή Μητσοτάκης;» Είναι τόσο αυταπόδεικτη η σύγκριση μεταξύ δύο -που και οι δύο έχουν διαχειριστεί τις τύχες της χώρας, έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί- που δεν τολμά να θέσει το δίλημμα: Τσίπρας ή Μητσοτάκης; Ποιος θα είναι ο καπετάνιος στους φουρτουνιασμένους καιρούς που ζούμε; Τι έχει να αναδείξει ο ένας και τι ο άλλος;» συμπλήρωσε.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook