Τσαπανίδου: «Πάμε σε εκλογές και παρακολουθείται η μισή χώρα»

τσαπανίδου-πάμε-σε-εκλογές-και-παρακ-1610283

Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Αταίριαστοι στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η κυβέρνηση είδε τα δημοσιεύματα με τις σοβαρές αποκαλύψεις, δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα, ούτε προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Κι αν δεν είναι αληθινά τα δημοσιεύματα, πάλι δεν έκανε μηνύσεις. Η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει αν παρακολουθείτο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει τίποτα από αυτά υπόψη και ανανεώνει τη θητεία του. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Θα έπρεπε να δώσει πρώτα απαντήσεις. Τον παρακολουθούσε και γιατί; Η θητεία θα έπρεπε να ανανεωθεί αφού πρώτα δοθούν οι απαντήσεις».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρουμε αν παρακολουθείται και γι’ αυτό επιμένουμε στις ερωτήσεις συνεχώς και δεν παίρνουμε απαντήσεις. Υπάρχει και ένα δεύτερο ενδεχόμενο. Παρακολουθείτο για τους λόγους αυτούς τους οικονομικούς και άρα ήταν επί ένα εκβιαστικό καθεστώς; Εκεί δεν εμπιστευόμαστε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για να αλληλοεκβιάζει ο ένας τον άλλον».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Παρακολουθείτο ή όχι; Εσείς ως πολίτες αυτής της χώρας δεν έχετε αγωνία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρακολουθείτο;».

Σε ερώτηση αν ο κ. Φλώρος θα συνεχίσει τη θητεία του σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει εκλογές απάντησε: «Αυτό θέλετε να το αφήσουμε για το μέλλον; Να το δούμε στη συνέχεια; Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι το οποίο τρέχει.Αν ήταν στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ εμείς θα αφήναμε την ΑΔΑΕ να κάνει τη δουλειά της, να δώσει απαντήσεις, να ενημερώσει τη Βουλή και να μάθουμε όλοι τι συμβαίνει. Είναι η αρμόδια αρχή».

«Πάμε σε εκλογές και παρακολουθείται η μισή χώρα. Πώς πάμε σε εκλογές έτσι;» πρόσθεσε η κ. Τσαπανίδου και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει καμία διαδικασία σε εξέλιξη που να δείχνει ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, όπως ζήτησαν και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ».

 news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook