Τρύφωνας Σαμαράς: Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε «ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι»

τρύφωνας-σαμαράς-αν-ζούσε-η-μητέρα-μου-1470055

O Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και σχολίασε την κριτική επιτροπή του GNTM.

«Ήταν λάθος της Βίκυς Καγιά που έφυγε, αλλά τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε. Επιτέλους επέστρεψε, είναι το στοιχείο της το GNTM. Ο Τάσος Σοφρωνίου ήταν και στο πρώτο, ένας πάρα πολύ καλός στυλίστας, τον ξέρω από πάρα πολλά χρόνια πριν, μου αρέσει».

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή είπε ότι «μπορεί να το έχει, δεν την έχω δει» και για τα φρύδια της ανέφερε «αυτά τα φρύδια είναι λίγο υπερβολικά, θυμίζει Φρίντα Κάλο. Μου αρέσουν τα μεγάλα φρύδια, είναι της μόδας να έχουν οι γυναίκες μεγάλα φρύδια, όπως βλέπεις και εγώ έχω πολύ φρύδι» ανέφερε και διηγήθηκε τη δική του περιπέτεια με τα δικά του φρύδια «νομίζω ότι είχα σαν τα φρύδια της μικρός, γιατί από 17 ετών προσπάθησα να τα βγάλω. Είχα τόσα, σαν του Καραμανλή μου λέγανε. Ήταν μέχρι εδώ πάνω. Νομίζω αυτό το έντονο ανάμεσα στα μάτια που δεν διαχωρίζονται είναι σαν να το έχει ζωγραφιστό. Αυτό μου αρέσει και δεν μου αρέσει. Βρήκε, όμως, όπως βλέπεις τον τρόπο της να γίνει γνωστή. Ο καθένας μας έχει ένα στοιχείο που αντί να το δει και να το δούμε ως αρνητικό, μπορεί να το δει ως θετικό και να τον πάει μπροστά».

Μιλώντας για την τηλεόραση και για το αν του λείπει τόνισε: «Όχι, καθόλου. Τώρα τελείωσα. Δεν είναι το Α και το Ω για μένα η τηλεόραση γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Είναι να ταιριάζει όλη η ομάδα» δήλωσε και στο ερώτημα αν επέλεγε ένα πρότζεκτ τηλεοπτικό, στο οποίο θα ήθελε να συμμετέχει τόνισε: Θα μου άρεσε να είμαι στο GNTM. Νομίζω είναι ένα μοντέρνο πρόγραμμα και έχει ενδιαφέρον. Δεν μου έχει γίνει καμία προσέγγιση. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν ταιριάζω σε αυτό. Δεν είναι κακό αυτό. Ή μπορεί να θέλουν κάποιον πιο καινούργιο» υπογράμμισε.

Όσο για το τι πιστεύει ότι θα του έλεγε η μαμά του αν ήταν εν ζωή και έβλεπε όλη αυτή την εξέλιξη και την επιτυχία που έχει: «Η μητέρα μου αν ζούσε θα μου έλεγε “και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι!”. Την αγαπώ και μόνο που την σκέφτομαι!» ήταν η επική του ατάκα.

Μιλώντας για δικές του παλιές συνεργασίες αποκάλυψε πως έχει τσακωθεί στο παρελθόν και με τη Βίκυ Κουλιανού και τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά «πάντα το προσπερνούσαμε» είπε και πρόσθεσε για την εθνική παρουσιάστρια «δεν είχε παραξενιές, ήταν δεκτική, αλλά της άρεσε κάθε φορά να είναι διαφορετική».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook