Τρόμος στον αέρα: Επιβάτης ιδιωτικού τζετ πέθανε μετά από σοβαρές αναταράξεις

τρόμος-στον-αέρα-επιβάτης-ιδιωτικού-τ-1506257

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του λόγω σοβαρών αναταράξεων σε ιδιωτικό αεροσκάφος που εκτράπηκε προς το διεθνές αεροδρόμιο Bradley στο Windsor Locks του Κονέκτικατ την Παρασκευή, σύμφωνα με αξιωματούχους της αεροπορίας.

Ένα τζετ Bombardier CL30 που αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Dillant-Hopkins στο Keene του New Hampshire με προορισμό το αεροδρόμιο του Leesburg στη Βιρτζίνια εκτράπηκε στο αεροδρόμιο του Κονέκτικατ γύρω στις 4 μ.μ. την Παρασκευή, αφού «αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις», έγραψε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε ανακοίνωσή της στο CNN.

Οι αναταράξεις αυτές «είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό» ενός επιβάτη, έγραψε στο Twitter το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών. Τρεις επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο ιδιωτικό τζετ, έγραψε το NTSB σε δήλωσή του στο CNN. Η κατάσταση των άλλων ατόμων δεν είναι γνωστή.

Δεν υπήρξαν επιπτώσεις στις λειτουργίες του αεροδρομίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Αεροδρομίου του Κονέκτικατ.

Το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή του Κονέκτικατ επρόκειτο να διενεργήσει αυτοψία το Σάββατο στον επιβάτη που έχασε τη ζωή του, δήλωσε εκπρόσωπος στο CNN. Το άτομο που έχασε τη ζωή του δεν έχει ταυτοποιηθεί δημόσια και δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Η FAA, το NTSB και το FBI θα ερευνήσουν το περιστατικό, σύμφωνα με δηλώσεις της FAA και της πολιτειακής αστυνομίας του Κονέκτικατ.

«Οι ερευνητές έχουν αφαιρέσει τον καταγραφέα φωνής στο πιλοτήριο και τον καταγραφέα δεδομένων πτήσης και συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες από το πλήρωμα, τον χειριστή και τους άλλους επιβάτες», έγραψε στην ανακοίνωσή του το NTSB.

Το NTSB θα δημοσιεύσει μια προκαταρκτική έκθεση σε δύο έως τρεις εβδομάδες, έγραψε ο οργανισμός στην ανακοίνωσή του.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook