Τρόμος στην Καλιφόρνια: Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες | Video

τρόμος-στην-καλιφόρνια-επίθεση-με-μαχ-1138929

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, καθώς το βράδυ της Κυριακής (22/11) – τοπική ώρα – έγινε επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία της περιοχής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον δύο νεκροί και απροσδιόριστο αριθμό τραυματιών, σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα.

Συνελήφθη ένας ύποπτος

Σε μήνυμα σε κοινωνικά δίκτυα, που αναρτήθηκε λίγο πριν τις 21:00 τοπική ώρα, το αστυνομικό τμήμα του Σαν Χοσέ ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή. Περίπου μια ώρα αργότερα, ο δήμαρχος της πόλης, Σαμ Λικάρντο, έγραψε στο Twitter ότι η Αστυνομία εντόπισε έναν ύποπτο και τον συνέλαβε.

Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει, ωστόσο, πως υπάρχει σύλληψη υπόπτου, λέγοντας πως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των δύο μελών της κοινότητάς μας που υπέκυψαν μετά από τραύματα με μαχαίρι στην επίθεση στην εκκλησία Grace Baptist Church», έγραψε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπάρχουν και «αρκετοί σοβαροί τραυματίες».

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα του συμβάντος δεν πραγματοποιούνταν, πάντως, κάποια τελετή στην εκκλησία. Στον χώρο της εκκλησίας είχαν, ωστόσο, μεταφερθεί άστεγοι ώστε να «προστατευτούν από το κρύο».

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook