Τρόμος στην Ιταλία που μετρά 7 νεκρούς από τον κορονοϊό – Ισχυρός σεισμός συγκλόνισε τη χώρα

τρόμος-στην-ιταλία-που-μετρά-7-νεκρούς-α-1003406

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό αυξάνεται ώρα με την ώρα στην  Ιταλία, το απόγευμα της Δευτέρας ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στα νότια της χώρας.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 18:02 στην περιοχή της Καλαβρίας, με το επίκεντρό της δόνησης να εντοπίζεται 16 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της επαρχίας Κοζέντζα, που τον περασμένο Οκτώβριο σημειώθηκε σεισμός 4,4 Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός πολύ έντονα μεταξύ της Κοζέντσα και του Ρέντε , όπου οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές ζημιών ή τραυματισμών.

 Και έβδομο θύμα από τον κορονοϊό

Εν τω μεταξύ λίγη ώρα νωρίτερα από το σεισμό είχε ανακοινωθεί ότι υπάρχει και έβδομος νεκρός από την επιδημία του κορονοϊού που πλήττει τη χώρα. Πρόκειται για έναν άνδρα 84 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Στο μεταξύ, με δεδομένο ότι τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 230, οι ποδοσφαιρικές ομάδες ζητούν να παίξουν τα επόμενα ματς στον ιταλικό Βορρά κεκλεισμένων των θυρών.

Τέλος σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, κλέφτες άρχισαν να παρουσιάζονται σε σπίτια ηλικιωμένων, λέγοντας ότι πρέπει να επισκεφθούν τους πολίτες. “Μην ανοίγετε σε κανέναν”, απευθύνει έκκληση στους πολίτες ο Ερυθρός Σταυρός.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook