«Τρόμος» σε χωριό: Άγνωστος τους σκοτώνει τα… κουνέλια

τρόμος-σε-χωριό-άγνωστος-τους-σκοτώ-785310

Τον τρόμο έχει σκορπίσει σε ένα χωριό 1.320 κατοίκων στη Γαλλία η δράση ενός δολοφόνου… κουνελιών. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος αν και δεν αφήνει πίσω του ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο.

Τα πρώτα δολοφονημένα κουνέλια εντοπίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο στο χωριό Minihy-Tréguier, ενώ για τους μήνες που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο κρούσμα μέχρι το περασμένο Σάββατο, όταν βρέθηκαν πεταμένα σε κήπο επτά κουφάρια κουνελιών, σύμφωνα με τον Guardian.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος αν και δεν αφήνει πίσω του ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο: μπαίνει σε κήπους νυχτερινές ώρες, αρπάζει κουνέλια και είτε τα καρφώνει με βελόνα ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο είτε τα σκοτώνει με τα παπούτσια του.

«Είναι τρομακτικό. Αν βάζουν στο στόχαστρο απροστάτευτα ζώα όπως τα κουνέλια, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιτεθούν και σε ανθρώπους, ειδικά ηλικιωμένους» δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού στην εφημερίδα «Le Télégramme».

«Πρέπει να είσαι άρρωστος για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ζώα. Δεν το κάνει ούτε για να τα φάει» προσθέτει μια άλλη κάτοικος,

Το μεγαλύτερο πλήγμα έχουν δεχθεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που εκτρέφει κουνέλια εδώ και 55 χρόνια και όπως λένε «είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο» καθώς μετρούν 20 νεκρά ζώα σε τέσσερις ξεχωριστές επιθέσεις.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook