Τρόμος από τα αδέσποτα στα Χανιά – Από θαύμα γλύτωσαν μωράκι και ο σκύλος της οικογένειας | Σοκαριστικές φωτογραφίες

τρόμος-από-τα-αδέσποτα-στα-χανιά-από-928656

Πολύ ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει πλέον στα Χανιά, το θέμα των αδέσποτων ζώων, καθώς πριν από λίγες μέρες, είχαμε μία ακόμη επίθεση σε κοριτσάκι μόλις δεκατεσσάρων μηνών και το σκυλάκι της οικογένειας, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα.

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr αναγνώστης το πρωί είχε βγει βόλτα με την εγγονούλα και το σκυλάκι συντροφιάς που έχουν, κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν σε περιοχή του Κουμπέ, κοντά στα Δημοτικά Σχολεία.

Ξαφνικά το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από ένα μεγαλόσωμο σκυλί που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr δάγκωσε τη μικρή στο ποδαράκι της.Πανικόβλητος ο παππούς της άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή του υπό την απειλή του αδέσποτου, παίρνοντας αγκαλιά το παιδί.

Τότε ο σκύλος όρμηξε στο σκυλάκι μαλτέζ και το δάγκωσε κι αυτό στο σώμα του. Η 14μηνη, που από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της.Σοκαρισμένος από το περιστατικό ο παππούς της κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο Δήμο, χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, να δει κάποια ανταπόκριση.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Τρόμος από τα αδέσποτα στα Χανιά – Από θαύμα γλύτωσαν μωράκι και ο σκύλος της οικογένειας | Σοκαριστικές φωτογραφίες

  1. μπαχαλο οπως παντα τα χανια στα ζητηματα της καθημερινοτητας. Γιατι δεν ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο να πεις οτι συμβαινουν αυτα. Τι συμβαινει στα χανια και κανεναν δημαρχος μεχρι τωρα δεν εχει κανει ολοκληρωμενο συστημα διαχειρισης των αδεσποτων; ειναι μια ανοιχη πληγη και ειναι θεμα πολιτισμου να κλεισει τωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook