«Τρώμε μια εβδομάδα μόνο ρύζι»: Σπαρακτικό γράμμα 9χρονου από την Πάτρα

τρώμε-μια-εβδομάδα-μόνο-ρύζι-σπαρακ-1072494
Την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μια οικογένεια στην Πάτρα πρόδωσε το γράμμα ενός 9χρονου αγοριού. Το αγοράκι επισκέφτηκε με τους γονείς του το «Φωτεινό Αστέρι», μια Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά, προκειμένου να πάρουν ρούχα.
Όπως γράφει στο σημείωμα του, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα ενώ παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο «Φωτεινό αστέρι» να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα.
«Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η κα Νικολακοπούλου η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα.
Όπως εξηγεί η ίδια, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους. «Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.

One thought on “«Τρώμε μια εβδομάδα μόνο ρύζι»: Σπαρακτικό γράμμα 9χρονου από την Πάτρα

  1. Η κ. Νικολακοπούλου προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να μας ταΐσει σανό για να ενισχύσει τις προσφορές η γιατί έχει πολιτική αντζεντα ! Είναι ντροπή και ξέπεσμα αυτό, έχετε πιάσει πάτο, ντροπή σας. Τα γράμματα αυτά δεν είναι ενός 10 χρόνου παιδιού ούτε η πρόταση. Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να πιστεύει ότι ένα 10 χρόνο το έγραψε. Ένα δεκάχρονο θα γράψει πεινάω δεν θα μετράει τις μέρες που τρώει ρύζι και μόλις γίνουν δέκα ( ω τι σύμπτωση !) θα γράψει το σημείωμα, ούτε τα γράμματα είναι μικρού παιδιού είναι ενηλίκου με προσπάθεια να εξαπατήσει, όπως επίσης τί νόημα έχει η φράση μην τό πείτε στην μαμά μου, εκτός από το να δημιουργήσει ενοχές σε μας για να ανταποκριθούμε ? Με ποια κριτήρια πού ένα 10 χρόνο ΔΕΝ έχει αναπτύξει ακόμα λόγω ηλικίας ξέρει ότι αυτό είναι προσβλητικό η υποτιμητικό για τη μάννα του ??
    Σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου, αν χρειάζεστε υποστήριξη πείτε το στο στον κόσμο ντόμπρα και ίσια, εκτός αν υπάρχει κάτι το μεμπτό στις συναλλαγές και τις προθέσεις σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook