Τρομακτικό τροχαίο στην Ιταλία: 5χρονη εκτοξεύτηκε από το παράθυρο αυτοκινήτου και σκοτώθηκε

τρομακτικό-τροχαίο-στην-ιταλία-5χρονη-1697259

Τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Vigevano, κοντά στο Μιλάνο της Ιταλίας, όταν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο του παππού της ενεπλάκη σε τροχαίο.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το κοριτσάκι χτυπήθηκε στην πλευρά του συνοδηγού από άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την La repubblica.

Το κοριτσάκι βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου όταν συνέβη το τροχαίο. Το παράθυρο δίπλα της ήταν ανοιχτό. Αποτέλεσμα της βίαιης πρόσκρουσης ήταν το κοριτσάκι να πεταχτεί έξω και να χτυπήσει το κεφάλι σε στύλο με καθρέφτη.

Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο, αλλά το κοριτσάκι ήταν ήδη σε κώμα. Μεταφέρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στα επείγοντα του νοσοκομείου του Vigevano αλλά εξέπνευσε το απόγευμα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό για να τη σώσει.

Η κατάσταση των οδηγών των δύο εμπλεκόμενων αυτοκινήτων, δεν εμπνέει ανησυχία.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Θα χρειαστεί χρόνος για να εξακριβωθεί η ακριβής δυναμική του συμβάντος, που εξετάζεται ακόμη από την αστυνομία, και να εξακριβωθεί η ευθύνη», σχολιάζει ο δήμαρχος Andrea Ceffa. «Το γεγονός παραμένει ότι ένα κοριτσάκι πέθανε με τραγικό και παράλογο τρόπο. Όλη η κοινότητά μας είναι πολύ δοκιμάστηκε από αυτό που έγινε», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, εκ μέρους όλων των πολιτών, στην οικογένεια της άτυχης 5χρονης.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook