Τρομακτικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – ΙΧ παρασύρει πεζή και την εκτοξεύει ψηλά | Video

τρομακτικό-τροχαίο-στη-θεσσαλονίκη-998039

Ένα σοκαριστικό βίντεο προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο οποίο καταγράφεται η παράσυρση μιας γυναίκας σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη.

Ένα λευκό όχημα κινείται στην οδό Εγνατία. Η πεζή γυναίκα επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο και ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπορεί να την αποφύγει. Φρενάρει, αλλά τη χτυπά και την εκτοξεύει ψηλά, με τη γυναίκα να πέφτει στη συνέχεια στο οδόστρωμα.

Σοκαρισμένος ο οδηγός σπεύδει να τη βοηθήσει. Ευτυχώς η κοπέλα ήταν τυχερή και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που ένας ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο στο ίδιο περίπου σημείο, την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

One thought on “Τρομακτικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – ΙΧ παρασύρει πεζή και την εκτοξεύει ψηλά | Video

  1. Για αυτη δε θα ανεφερω τίποτα. Περναει ενα κεντρικοτατο δρόμο απο οπου θελει, οταν το ενα ρευμα δεν εχει ορατοτητα λόγω λεωφορείου, δε γυρνα να κοιτάξει. Έλεος δηλαδη! Ωστόσο εξίσου εγκληματική πραξη ειναι κ του οδηγού που παει με το ζορι να την σηκώσει! Πραγματική εγκληματική! Ποτε δεν μετακινουμε κάποιον τραυματία! Επικοινωνουμε με το ΕΚΑΒ και μας δίνουν αυτοι οδηγιες!
    ΥΓ. Ας μαθουμε επιτέλους σε αυτη τη χώρα τι σημαίνουν αυτές οι καθετες ασπρες γραμμες. Και εμεις οι οδηγοι αλλα και οι πεζοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook