Τρομακτικό: Έσπρωξε τη σύζυγό του από γκρεμό ύψους 1.000 μέτρων για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια ζωής

τρομακτικό-έσπρωξε-τη-σύζυγό-του-από-γ-1040891
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένας άνδρας που έσπρωξε την έγκυο σύζυγό του από έναν γκρεμό στην Τουρκία, για να εισπράξει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, φυλακίστηκε σε ισόβια.

Ο Hakan Aysal, 40 ετών, ενημερώθηκε την Τρίτη ότι πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 30 χρόνια πριν εξεταστεί το ενδεχόμενο αποφυλάκισής του από τους δικαστές του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου της Fethiye, στη νότια Τουρκία.

Ο Aysal έσπρωξε τη σύζυγό του Semra, 32 ετών, από γκρεμό ύψους 1.000 μέτρων, τον Ιούνιο του 2018.  Είχε παρασύρει τη σύζυγό του – που φοβόταν τα ύψη – στην άκρη του γκρεμού με το πρόσχημα ότι θα έβγαζε μια selfie πριν την σπρώξει. Στη συνέχεια προσπάθησε να εισπράξει την αποζημίωση 46.000 ευρώ από την ασφάλεια που είχε συνάψει λίγο καιρό πριν από τον θάνατό της.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τον ύποπτο θάνατο όταν ο Aysal προσπάθησε να διεκδικήσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο λίγες ημέρες μετά το θάνατο της Semra.

Ο Aysal, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε τη δολοφονία, προσπάθησε να ασκήσει έφεση λόγω παραφροσύνης αφού κρίθηκε ένοχος πριν από αρκετές εβδομάδες – αλλά οι γιατροί έκτοτε τον έκριναν λογικό.

Στις 24 Οκτωβρίου οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο, ώστε να επιβεβαιωθεί η τιμωρία του. Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι μάρτυρες είπαν πώς ο Aysal ήταν «εντελώς ήρεμος» καθώς καλούσε βοήθεια αφού η Serma σκοτώθηκε.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook