Τρομακτικό ατύχημα στο Μεξικό: Φάλαινα πέταξε στον αέρα σκάφος με τουρίστες

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση της φάλαινας με το σκάφος

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη στο Μεξικό, όταν ένα μικρό σκάφος που μετέφερε τουρίστες, χτυπήθηκε με δύναμη από φάλαινα, με αποτέλεσμα να σηκωθεί στον αέρα.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι αρχές στο Μεξικό, φαίνεται η στιγμή της σφοδρής πρόσκρουσης από την οποία ένας επιβάτης σηκώθηκε ψηλά στον αέρα. Τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι αρχές αναφέρουν ότι ένας ακόμα επιβάτης μεταφέρθηκε από το προσωπικό του πολεμικού ναυτικού σε κλινική.

Ο εκπρόσωπος πολιτικής προστασίας ανέφερε ότι οι χειριστές του σκάφους πιθανόν να μην γνώριζαν ότι η φάλαινα βρισκόταν κάτω από το νερό σε εκείνο το σημείο. «Η φάλαινα βγήκε στην επιφάνεια του νερού και σήκωσε στον αέρα το σκάφος», ανέφερε.

plus.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το Μεξικό αναφερθεί το συμβάν ότι μικρό σκάφος με τουρίστες έπεσε πάνω σε φάλαινα η φαλαινοκαρχαρια. Είναι αδύνατο η φάλαινα να προλάβει να χτυπήσει ενα σκάφος που από ότι φαίνεται από το βίντεο πήγαινε με 30 μίλια το λιγωτερο, επομένως οι μαρτυρίες των επιβατών ότι έπεσαν πάνω στη φάλαινα ειναι μάλλον σωστές ! Στα νερά αυτά οι φάλαινες συγκεντρωνωντε και γεννάνε και έτσι παραμένουν στη επιφάνεια σχεδόν συνέχεια γιαυτο εξάλου υπάρχουν και τα τουριστικά αυτά σκαφη που προσφερουν θέα και κάποιες φορές και αλληλοεπικοινωνια και επαφή με τις φάλαινες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ