Τρομακτικές στιγμές σε ληστεία μίνι μάρκετ – «Σημάδευε το 3 μηνών βρέφος για 200 ευρώ»

τρομακτικές-στιγμές-σε-ληστεία-μίνι-μ-1600662

Τον τρόμο έζησε μια μητέρα σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια όταν ληστής απείλησε την ίδια και το μωρό της με όπλο. Η ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων.

«Ήταν τρομακτικό. Ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν αυτό το πράγμα» τόνισε η κα Αναστασία και περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε με την οικογένειά της.

«Μπήκε μέσα σαν πελάτης, του είπα «Χρόνια Πολλά» χωρίς να ξέρω τι και πώς και με σημάδεψε με το όπλο λέγοντας «γρήγορα τα λεφτά». Σοκαρίστηκα. Δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Κατέβηκα προς το ταμείο και το άνοιξα. Ο σύζυγός μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατέβηκε προς το ταμείο, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό και αυτός ο «απάνθρωπος» σημάδεψε το 3 μηνών βρέφος για να του δώσουμε 200 ευρώ. Η μεγάλη κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό. Άρχισε να κλαίει», δήλωσε η μητέρα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης είχε συνεργούς και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook