Τρόφιμα σε άπορους του προγράμματος ΤΕΒΑ θα μοιράσει ο Δήμος Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD”, θα προβεί στην 8η διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια, φέτα και γραβιέρα). Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ. Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορoνοϊου.

Έτσι, τα είδη θα διανέμονται για τέσσερις ημέρες, τμηματικά, από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθούν τον προγραμματισμό, που θα αναφέρει το sms, που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους ότι, λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.). Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, στο τηλ. 2821341695, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος εξυπηρέτησής τους.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ