Τρόφιμα για τη στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών του νομού μοίρασε η Αντιπεριφέρεια Χανίων

τρόφιμα-για-τη-στήριξη-των-ασθενέστερ-714306

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του νομού, αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, και με τη συμμετοχή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αντώνη Παπαδεράκη, και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου, κας Μαλανδράκη–Κρασουδάκη Σοφίας, πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, διανομή τροφίμων στο Παράρτημα Α.M.E.A. Χανίων και το Σύλλογο «Φιλόπτωχοι Αδελφοί – Φιλόπτωχο Συσσίτιο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων απευθύνει τις ευχαριστίες του στα στελέχη των υπηρεσιών της Π. Ε. Χανίων για τη συνεργασία και τις ιδιαίτερες προσπάθειές τους στην υλοποίηση των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της, προσπάθειες οι οποίες εντείνονται κατά τη διάρκεια των Άγιων Ημερών όπου οι ανάγκες των πασχόντων συμπολιτών μας είναι αυξημένες.

Παράλληλα ο κ. Καλογερής ευχήθηκε στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις τόσο κρίσιμες κοινωνικές δομές, αλλά και τους συμπολίτες μας εθελοντές που καθημερινά συμβάλλουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να έχουν υγεία και δύναμη για να ανταπεξέρχονται στο σπουδαίο έργο τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook