Τροχαίο στο κέντρο των Χανίων – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός μηχανής | Photos

τροχαίο-στο-κέντρο-των-χανίων-τραυμα-1216768

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη των Χανίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και κατέληξε στην άσφαλτο.

Το αποτέλεσμα του ατυχήματος, που σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Νεάρχου και Παπαρρηγοπούλου, ήταν ο τραυματισμός του ηλικιωμένου οδηγού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς και κλιμάκιο της τροχαίας για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού.

Η κατάσταση της υγείας του δικυκλιστή πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

zarpanews.gr

One thought on “Τροχαίο στο κέντρο των Χανίων – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός μηχανής | Photos

  1. αγαπητη Ζαρπα,

    θα ηθελα να σε παρακαλεσω να σκεφτεις κατι με σκοπο την αποτροπη ατυχηματων ή και δυστυχηματων στο μελλον.

    Ειναι πολυ σημαντικο οταν γραφεις για ατυχηματα με μηχανη, να προσθετεις μια πολυ σημαντικη πληροφορια. Εαν ο/η μοτοσυκλετιστης/τρια φορουσε ή οχι, κρανος.

    Κρανος και ζωνη ειναι τα πιο σημαντικα βοηθηματα που εχουμε για να μας σωσουν τη ζωη τις περισσοτερες φορες σε περιπτωση ατυχηματος, κατι που ομως δυστυχως ακομα λειπει απο την οδηγικη μας παιδεια.

    Εαν γραφατε το απλο στοιχειο αν φορουσε κρανος ή ζωνη, οι αναγνωστες ακομη και υποσυνειδητα, ψυχολογικα, θα «κατεγραφαν» αυτη την πληροφορια και αυτη η πρακτικη θα συντελουσε στην καλυτερη νοοτροπια ολων μας στον δρομο.

    Σκεφτειτε το και δειτε εαν νομικα μπορειτε να παρεχετε τετοια στοιχεια. Θα μπορουσε να αποτελεσει διαπαιδαγωγικο μετρο.

    Ευχαριστω.

    υγ
    παρατηρω ολοενα και περισσοτερο ακρανους καβαλαρηδες (αυτοι οι ανθρωποι δεν αξιζουν να αποκαλουνται μοτοσυκλετιστες). Η Τροχαια που ειναι να γραφει; Καποτε θυμαμαι τα Πασχα ηταν ολοι εξω να προσεχουν, τωρα;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook