Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε

τροχαίο-στο-χαλάνδρι-κακουργηματική-1475685

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 18χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι και αντιμετωπίζει το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου αλλά και κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία και άσκησε την κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του και στη συνέχεια, ο παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας διαπιστώθηκε ότι την ώρα της μοιραίας πρόσκρουσης ο 18χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της πρόσκρουσης, ο οδηγός που σκοτώθηκε στην οδό Παπανικολή, έκανε κόντρες. Ο 19χρονος οδηγός του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου ήταν φίλος του 18χρονου και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης οδήγηση. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό του τροχαίου-σοκ στο Χαλάνδρι

Ήταν 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο στην οδό Παπανικολή.

Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα που μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook