Τροχαίο στην Αγία Πελαγία: «Έφυγες αναπάντεχα, σα μια πνοή ανέμου» – Σπαραγμός στην κηδεία της 32χρονης Κάλλιας

τροχαίο-στην-αγία-πελαγία-έφυγες-ανα-908968

Κατακλυσμένο από δεκάδες συγκινητικά μηνύματα είναι το προφίλ της 32χρονης Κάλλιας, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία, μετά το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία, ανήμερα της Παναγίας.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς, φίλοι, αλλά και γνωστοί αποχαιρέτησαν σήμερα την αγαπημένη τους, Κάλλια.

Η κηδεία της 32χρονης μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στην Αγία Βαρβάρα Καμινίων.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στην εκκλησία, αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι το «χαμογελαστό κορίτσι», η νεαρή Κάλλια, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Και όλα αυτά, μετά από ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Κρήτης, που «εκτόξευσε» τον αριθμό των νεκρών στους 47.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος που οδηγούσε τη μοιραία μηχανή, στην οποία επέβαινε η 32χρονη, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου. Ενώ, στο ίδιο νοσοκομείο, όμως στη Χειρουργική Κλινική, βρίσκεται και ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου πάνω στο οποίο «καρφώθηκε» η μηχανή με το νεαρό ζευγάρι.

«Ραγίζουν» καρδιές τα μηνύματα των φίλων της

Ο αναπάντεχος θάνατος της 32χρονης Κάλλιας έχει σκορπίσει θλίψη, όχι μόνο σε όσους τη γνώριζαν, αλλά και σε όλη την Κρήτη, με το «κύμα» των συλλυπητήριων μηνυμάτων στο λογαριασμό της στο Facebook να είναι τεράστιο.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook