Τροχαίο στο Μπαλί: Θα επέστρεφαν στο Ρέθυμνο να παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο – Πού βρίσκονται οι έρευνες | Photo

τροχαίο-στο-μπαλί-θα-επέστρεφαν-στο-ρέ-1209595

Ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν ο Νάθαν και η Σβέτα περνούσαν το κατώφλι μιας επιχείρησης εμπορίας αυτοκινήτων στο Ρέθυμνο, με σκοπό να αγοράσουν αυτοκίνητο. Από τις 7:30 περίπου μέχρι και λίγο πριν τις 15:00, η μέρα κύλησε γρήγορα και ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Ιεράπετρα.

Είχαν επιλέξει το αυτοκίνητο, είχαν θεωρήσει και τα απαραίτητα χαρτιά και λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, έφυγαν από την επιχείρηση, σκοπεύοντας να επιστρέψουν την Τετάρτη. Θα ξεκινούσαν πάλι από την Ιεράπετρα για να παραλάβουν το αυτοκίνητο και να συνεχίσουν προς Χανιά, γιατί σχεδίαζαν να πάρουν το πλοίο για τον Πειραιά, με σκοπό να φτάσουν μετά ως τον Βόλο.

Μόνο που η μοίρα τα έφερε αλλιως…

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο και με βάση την εικόνα της μοτοσυκλέτας και έχουν ουσιαστικά αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα, καθώς δεν έχουν εντοπίσει σημάδια σύγκρουσης. Δεν έχουν όμως καταλήξει στο πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο.Προς το παρόν γίνεται ανάλυση υλικού από κάμερες που υπάρχουν στον ΒΟΑΚ, που μπορεί να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Οι αρχές δεν θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο Νάθαν να είχε βγάλει το κράνος μετά την πτώση στον γκρεμό για να φωνάξει, ζητώντας βοήθεια. Ως τώρα, η αστυνομία θεωρεί δεδομένο ότι η 32χρονη Σβέτα φορούσε κράνος, αλλά για τον Νάθαν δεν έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα.

Όσο για το ότι κάποιοι άκουσαν φωνές στο σημείο αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το ζευγάρι, δεν έχει υπάρξει κατάθεση που να αναφέρει κάτι τέτοιο, προς το παρόν τουλάχιστον.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι τελικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από την ίδια την 32χρονη, που όλοι ελπίζουν να καταφέρει να επανέλθει και να συνεχίσει τη ζωή της μετά από το τραγικό αυτό περιστατικό.

Προς το παρόν νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων σε κρίσιμη κατάσταση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook