Τρίτος θάνατος από κορονοϊό στα Χανιά

τρίτος-θάνατος-από-κορονοϊό-στα-χανιά-1144028

Τον τρίτο τους νεκρό από κορονοϊό θρηνούν τα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας 82χρονος με υποκείμενα νοσήματα νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου Χανίων, δυστυχώς χωρίς να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, αφού κατέληξε το μεσημέρι της Δευτέρας.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Τρίτος θάνατος από κορονοϊό στα Χανιά

  1. Σοβαρά ? Δηλαδή ο νόμος Χανίων καταστράφηκε ολοκληρωτικά για τρεις νεκρούς 85 χρόνων σε ένα χρόνο την ώρα που κάθε μήνα είχαμε 3-4 νεκρούς στο ΒΟΑΚ, 2-3 από κούπες, 1-2 από κουμπούρια κλπ ? Πατε καλά ? Ακούτε ένα άχρηστο ανίκανο ανθέλληνα που το παίζει μαθητευόμενος μάγος πρωθυπουργός και σας καταστρέφει χωρίς λόγο μόνο και μόνο γιατί να αποδείξει στον εαυτό του ότι έχει απόλυτη εξουσία πάνω σας ? Πους φοβάστε και δεν βγαίνετε στους δρόμους ? Τους εξωγήινους η τους Καλικάντζαρους ? Τι θα πείτε μεθαύριο στα παιδιά σας ? Τραβάτε στα φανάρια να πλένετε μπα πριν για να πάρουμε ψωμί μέχρι να μας στείλει ο μητσοτακης χαρτζηλικι να πάμε σουπερμάρκετ ? Κρίμα ρε συντεκνοι, αξίζετε καλύτερα ! Σταματήστε την αυτοκαταστροφή σας ! Ενωμένοι και ειρηνικά βγείτε στο δρόμο και παρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, κανείς σας δεν ψήφισε τον καραγκιοζη για να σας σώσει ! Πολιτικό ψηφίσατε όχι Φαραώ !

    1. Καλα εισαι μεγαλος καραγκιοζης! Στη Θεσσαλονικη ρε αμορφωτε ανθρωπε πεθαιναν καθε μερα 20+ ατομα; Στην Ελλαδα βρε ηλιθιε πεθαιναν 100 ατομα απο την ιδια αιτια; Στον κοσμο βρε ανοητε ανθρωπε υπηρχε αλλη περιοδος -ενος χρονου- που οι νεκροι ξεπερασαν τα θυματα του β παγκοσμιου πολεμου; Επισης βρε κουτε ανθρωπε, ποιος σου ειπε οτι δεν συνεχιζει να πεθαινει κοσμος απο αλλες αιτιες; Συγκρινεις μια νοσο με ενα ατυχημα απο κουμπουρι, τοσο μυαλο; Επισης βρε καραγκιοζη, δεν αφορα μονο την Ελλαδα ή μονο τον Κουλη αλλα ολοκληρο τον κοσμο. Ο Κουλης εχει ευθυνες φυσικα για την ανεργια και την φτωχεια που ερχεται, απο την διαχειριση της πανδημιας αλλα εσεις οι αρνητες του κορωνοιου (οι ελαχιστοι φυσικα) που προερχεστε κατα γενικη ομολογια απο την ακραδεξια, ποτε δεν διαμαρτυρυθηκατε για αυτα. Γιατι δε φτανει το μυαλο σας ως εκει. Παρα μονο να μιλατε για Τουρκιες και Μακεδονιες. Που να μιλησετε για υγεια, οταν αμφισβητειτε μια πανδημια. Που να μιλησετε για παιδεια, οταν οριακα βγαλατε το λυκειο. Ξυπνηστε φωναζετε, βεβαια οι αριστεροι τολμανε και βγαινουν στους δρομους για να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους και τρωνε ξυλο και συλληψεις και κατι »Ελληναραδες΄΄ απο τα βαθυ του καναπε τους κραζουν. Γιατι ποτε βρε φασισταρια δεν τολμουσατε να βγειτε στο δρομο γιατι παντα την τελευταια στιγμη κοιτουσατε τον κ…ο σας. Οσο για το τι θα λες στα παιδια σου? Θα φαινεσαι τοσο γελοιος οταν γραφτει στην Ιστορια και στα ιστορικα βιβλια η περιοδος που ζουμε και η πανδημια ως το μεγαλυτερο ιστορικο γεγονος μετα τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο. Γιατι ναι αμορφωτε ανθρωπε, τοσο μεγαλο γεγονος βιωνουμε δυστυχως! Εκκατομυρια νεκροι, ανυπολογιστη οικονομικη κριση που ερχεται και κατι τυπακια σαν και σενα τα αμφισβητει. Και δυστυχως ειμαι βεβαιως οτι και στην επομενη μερα παλι οι αριστεροι θα βγει μπροστα γιατι διαχρονικα αυτοι διεκδικουν καλυτερες συνθηκες ζωης. Γιατι αυτοι εχουν συσπειρωσει μεγαλο κομματι της νεολαιας. Γιατι αυτοι (επαναλαμβανω) και τωρα βγαινουν με καθε θυσια στο δρομο και δε το παιζουν επαναστατες στα πληκτρολογια. Οποτε συνεχισε να χουζουρευεις μεχρι να αποκοιμηθεις.

  2. Καλώς το σόι του ντενεκέ ! Όλες αυτές τις πληροφορίες από το Χαρδαλιά τις έμαθες η τον Μόσιαλο ? Δεν πιστεύω να στις είπε ο μητσοτακης γιατί αυτός σίγουρα έχει πονοκέφαλο και θα θέλει μέρες να συνέλθει από την σφαλιάρα της νταντά Μερκελ στη σύνοδο ! Και δε μου λες εδά σύντεκνε βγαίνεις καθόλου από το δωμάτιο η είσαι κλειδαμπαρωμένος συνέχεια από το φόβο σου ! Πόσες μάσκες φορείς μαζί ?
    Συζήτηση για κορωνοιό με ένα χαμηλού IQ άνθρωπο σαν εσένα δεν μπορώ να κάνω αλλά να σου δώσω μια συμβουλή μπορώ : Μη μας αφήσεις απογόνους, η Κρήτη χρειάζεται άντρες όχι κιοτηδες πεσμένους στα τέσσερα με τη γλώσσα έξω οταν δεν μασάνε σανό ! Ειλικρινά δεν σε λυπάμαι, λυπάμαι γιατί λογιαζεσαι σαν Κρητικός και λέρωνεις τον αέρα της Κρήτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook