Τρίτεκνη οικογένεια Χανιωτών σε ανάγκη: Το παιδί τους πρέπει να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ | Εκδήλωση στο Στάδιο για τη στήριξή τους

τρίτεκνη-οικογένεια-χανιωτών-σε-ανάγ-993956

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση με ιερό σκοπό διοργανώνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων μαζί με τον Δήμο Χανίων, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων (ΕΑΚ), με τον Parumba (aka Paris Nagual).

Όπως τονίστηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η τρίτεκνη οικογένεια που είναι μέλος του συλλόγου, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, καθώς ένα από τα παιδιά τους πρέπει να μεταβεί στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ώστε να υποβληθεί σε μια κρίσιμη για την ζωή του, χειρουργική επέμβαση.

«Δε θέλουμε να επεκταθούμε δημόσια για το είδος του προβλήματος ούτε να δώσουμε στοιχεία του παιδιού, για να προστατεύσουμε το ίδιο και την οικογένειά του, ωστόσο τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι διαθέσιμα προς τον καθένα για να τα δει» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μαίρη Χελιουδάκη, η οποία κάλεσε τον κόσμο να παραστεί στην εκδήλωση, με συμβολική είσοδο 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα ΑμΕΑ είναι ελεύθερη. Το σύνολο των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες της οικογένειας.

Λογαριασμός για την ενίσχυση της οικογένειας Μάλιστα έχει ανοιχτεί και ένα ερανικός λογαριασμός με τα παραπάνω στοιχεία, για όποιον θέλει να προσφέρει χρήματα από το υστέρημά του, ενώ το ποσό που πρέπει να μαζευτεί έχει δηλωθεί στην τράπεζα και μόλις συμπληρωθεί, ο λογαριασμός θα κλείσει.

Από μεριάς του Δήμου Χανίων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, συνεχάρη τον Σύλλογο για την πρωτοβουλία, ενώ είπε πως ο χώρος που παραχωρείται μετά από αίτημα του Δήμου στο ΕΑΚ, δίνεται δωρεάν και θα στηριχθεί η προσπάθεια για την ανεύρεση του ποσού.Η Σοφία Λουκάκη, μέλος της ομάδας «Parumba» στα Χανιά εξήγησε τι είναι η δράση που κάνει ο Πάρης Κοντόπουλος [Parumba (aka Paris Nagual)], η οποία συνδυάζει κίνηση και μουσική ενώ θεωρείται ως τρόπος εκγύμνασης.

Όλοι στο Στάδιο για να στηρίξουμε την προσπάθεια του συλλόγου, ενώ όποιος επιθυμεί επιπλέον πληροφόρηση μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 2821094334 και  6976330980, είπε το μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων, Πέτρος Τεπερίδης.

zarpanews.gr

One thought on “Τρίτεκνη οικογένεια Χανιωτών σε ανάγκη: Το παιδί τους πρέπει να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ | Εκδήλωση στο Στάδιο για τη στήριξή τους

  1. για ελληνα να δωσω λεφτα ;;; οχι βεβαια…………μονο σε μουσουλμανους εισβολλεις……………οι ελληνες να πεθανουν…………..εγω ειμαι……..προοδευτικο ατομο…..!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook