Τριπλές εκλογές τον Μάιο «βλέπει» ο Κυριάκος

τριπλές-εκλογές-τον-μάιο-βλέπει-ο-κυ-776046

Τριπλές εκλογές τον Μάιο «βλέπει» ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν μαζί με τις ευρω-εκλογές και τις αυτοδιοικητικές, την προσεχή άνοιξη.

Στο περιθώριο του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύντομη συνομιλία με δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα.

Πέραν των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει και στην πρόταση-πρόσκληση του πρωθυπουργού για ένα τηλεοπτικό debate, υπενθυμίζοντας ότι «την περασμένη εβδομάδα είχαν μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση οι δύο τους στη Βουλή».

«Φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί προνομιακό του πεδίο τη Βουλή» πρόσθεσε και σημείωσε με νόημα ότι «θα είναι ανά πάσα στιγμή στη Βουλή» και ότι «όταν προκηρυχθούν οι εκλογές θα οριστεί και το debate».

Σχολιάζοντας παράλληλα, τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για «πρωτοφανή διχαστικό λόγο» και ξεκαθάρισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει».

Υποστήριξε δε, ότι οι πολίτες θέλουν έναν θετικό λόγο και όχι την πόλωση, ενώ όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook