Τρίκαλα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 16χρονης

τρίκαλα-τι-έδειξε-η-ιατροδικαστική-εξ-1076272

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για τη 16χρονη από τα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την άφησε με το αυτοκίνητό του γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα, λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξ’ αρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου, καθώς η 16χρονη άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4:30 το πρωί και μέχρι τις 5:00 περίπου.

Η έρευνα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένονται και τα ευρήματα από το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook