Τρίγωνο μεταξύ Σελήνης στους Διδύμους, Ερμή και Ζυγού – Πως επηρεάζονται σχέσεις και επικοινωνία

τρίγωνο-μεταξύ-σελήνης-στους-διδύμου-1516907

Για τους περισσότερους η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πιο άνετη, αφού έχουμε τη Σελήνη στους Διδύμους να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους.

Το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ερμή στον Ζυγό, και τα δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, μπορεί να βοηθήσει να έχουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις, να είμαστε πιο θετικοί στο να εκφράσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας και σαφώς να έχουμε εξελίξεις στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν.

Ποια ζώδια όμως, θα είναι αυτά που θα ευνοηθούν περισσότερο με καλύτερη επικοινωνία στις σχέσεις τους;

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό, σε συνδυασμό με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ερμή και το εξάγωνο με τον Δία, βοηθά να γίνετε πιο αποφασιστικοί.

Αν τις προηγούμενες μέρες ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε, ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει.

Το τοπίο ξεκαθαρίζει μετά από πολύ καιρό, και είστε σε θέση να δείτε πιο ξεκάθαρα τι είναι για εσάς και τι όχι. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, αλλά και με ανθρώπους που πια δεν σας καλύπτουν είναι το πιο πιθανό σενάριο να συμβεί.

Η αυτοπεποίθηση σας θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας. Πιθανώς όμως να διαπιστώσετε σήμερα ότι με ένα άτομο από το οποίο είχατε προσδοκίες σάς χωρίζει άβυσσος κι αυτό να σας επηρεάσει κάπως ψυχολογικά.

Υδροχόοι

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η Πέμπτη με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Διδύμους και σε εξαιρετικές όψεις προς τον Ερμή και τον Δία, προσφέρεται για να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στη δουλειά και μάλιστα μπορεί να είστε και πολύ αποτελεσματικοί σήμερα σε όσα θέλετε να επιτύχετε.

Όμως η Σελήνη στους Διδύμους αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Υδροχόους. Είναι η μέρα σας για να κανονίσετε μια έξοδο για διασκέδαση, να δείτε φίλους, να φλερτάρετε, να οργανώσετε μια εκδρομή και γενικώς να χαλαρώσετε κάποιες ώρες μακριά από έγνοιες και προβληματισμούς. Η καλοπέραση θα κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς σας, οπότε μη παραλείψετε να δείτε και άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ζυγοί

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, ένα τρίγωνο με τον Ερμή στο ζώδιο σας και αυτό από την μια μπορεί να σας φέρει καλή επικοινωνία, επίτευξη στόχων και περισσότερη διαύγεια στις σχέσεις σας, είτε πρόκειται για φιλικές, είτε για ερωτικές.

Το στρες βέβαια θα είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αν καταφέρετε να το διαχειριστείτε σωστά και να το αποβάλλετε, θα μπορέσετε να απολαύσετε με άνεση την καθημερινότητα σας για τις επόμενες ημέρες.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook