Τρίχρωμος κορμός παγωτό

τρίχρωμος-κορμός-παγωτό-1468345

Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο δροσερά και νόστιμα.

Υλικά

Μερίδες:5-6

1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια

650 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε σταγόνες

100 γρ. (1 φάκελος) Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε το μίγμα για παγωτό με γεύση βανίλια, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το χωρίζουμε σε τρία μέρη. Λιώνουμε την Κουβερτούρα σε σταγόνες και την προσθέτουμε στο ένα μέρος, μαζί με το γλάσο σοκολάτας που περιέχεται στην συσκευασία. Λιώνουμε την σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες και την ανακατεύουμε με το δεύτερο μέρος.

Σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζουμε γύρω-γύρω μεμβράνη, στρώνουμε το παγωτό σοκολάτα και το αφήνουμε μισή ώρα στην κατάψυξη να σταθεί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το παγωτό φράουλα και στο τέλος, με το παγωτό βανίλια. Το βάζουμε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσει, για περίπου 3 ώρες, ξεφορμάρουμε τραβώντας τη μεμβράνη και σερβίρουμε.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook