Τριαντάφυλλος: «Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο»

τριαντάφυλλος-είχα-δώσει-3-500-ευρώ-σε-ψή-1215131

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε συνέντευξη κι έκανε αποκαλύψεις μεταξύ άλλων, σχετικά με τη συμμετοχή του στο παρελθόν, στο Survivor.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είναι άδικο που αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην την ψήφισε ούτε το 10% από τους followers της. Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη, είχαμε κάνει και τα εργομετρικά μαζί. Έχει και σε βίντεο το πετσόκομμα που είχα κάνει στον Κώστα Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς δεν θέλει να αφήσει το παιδί του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης, πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του Ντάνου. «Ήμουν φαν του Ντάνου και είχα δώσει και λεφτά για τον Ντάνο. Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο», δήλωσε.

Τέλος, για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τη σχέση της με τον Μπο και τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Η Καρολίνα μου είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά τον φόνο, είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook