Τρία συνηθισμένα tips καθαριότητας που μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικά

Στην καθημερινότητα του σπιτιού και στις καθημερινές δουλειές, χρησιμοποιούμε διάφορα tips που μας έχουν πει, έχουμε ακούσει ή κυκλοφορούν ως χρήσιμες συμβουλές. Ωστόσο, κάποια από αυτά όχι μόνο δεν είναι αποτελεσματικά, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να αποδειχθούν ακόμη και… καταστροφικά.

Δείτε παρακάτω τρία γνωστά tips που είναι καλύτερο να μην τα εφαρμόσετε:

1. Καθαρισμός δερμάτινων με ξίδι

Μη δοκιμάσετε ποτέ να γυαλίσετε ή να καθαρίσετε έναν δερμάτινο καναπέ με ξίδι καθώς μπορεί να τον καταστρέψετε. Μπορεί το ξίδι να είναι χρήσιμο εργαλείο σε πολλές οικιακές δουλειές αλλά δυστυχώς δεν είναι κατάλληλο για κάθε χρήση.

2. Ξεσκόνισμα επίπλων με υγρά μαντηλάκια

Αποφύγετε να ξεσκονίζετε τα έπιπλά σας με υγρά μαντηλάκια γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αφήσουν λεκέ πάνω σε ευαίσθητα υφάσματα όπως αυτά του καναπέ. Προτιμήστε να αφήσετε τα μαντηλάκια σας να στεγνώσουν εντελώς πριν τα χρησιμοποιήσετε πάνω σε έπιπλα.

3. Ψέκασμα κουρτινών με λακ

Κάποιες νοικοκυρές συνηθίζουν να ψεκάζουν με λακ τις κουρτίνες τους για να διώξουν τον ηλεκτρισμό που δημιουργείται. Είναι λάθος και θα πρέπει να αποφύγετε να το κάνετε γιατί θα καταστρέψετε την υφή των κουρτινών σας

baby.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Μάνος: Είδε… φως μετά από 106 ώρες στην παγωμένη Εκάλη – Το βίντεο με τα πεσμένα δέντρα στη γειτονιά του
Επόμενο άρθροH αγία υποκρισία της Λίνας Μενδώνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ