Τρία πράγματα που μπορούν να ξυπνήσουν την όρεξη της γυναίκας για σεξ

τρία-πράγματα-που-μπορούν-να-ξυπνήσου-701714

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δε θέλουν περισσότερο σεξ; Μήπως είναι μύθος ότι η γυναίκα αποφεύγει συνέχεια τις ερωτικές συνευρέσεις με τον σύζυγο; Αρκούν τρεις απλές κινήσεις – συνήθεις και όλα θα πάνε όπως πρέπει, όπως λένε οι ειδικοί.

Η Allana Pratt, ειδική σχέσεων από τος Λος Άντζελες, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι τόσο αστείο όταν οι άνδρες πελάτες μου πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ όσο οι ίδιοι! Δεν είναι αλήθεια! Αγαπάμε το σεξ! Εμείς απλά μπορεί να χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να ζεσταθούμε, να νιώσουμε ότι πολιορκούμαστε και να απολαύσουμε τα ερωτικά παιχνίδια»

Ποια είναι τα τρία πράγματα που θα ζεστάνουν τη γυναίκα; Η Allana Pratt εξηγεί:

1. Περισσότερη οπτική επαφή

Οι γυναίκες παραπονιούνται συχνά ότι οι άντρες δεν τις κοιτάνε συχνά στα μάτια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Οι ίδιες υποστηρίζουν ότι οι άντρες κλείνουν τα μάτια τους κατά τη διάρκεια του σεξ ή ότι συνηθίζουν να παρατηρούν μόνο ορισμένα σημεία του σώματός τους, γεγονός που τις κάνει να αισθάνονται σαν ένα κομμάτι κρέας και όχι σαν ένα… έργο τέχνης, όπως οι ίδιες δηλώνουν.

2. Να μείνουν περισσότερο μαζί τους, ότι και να συμβεί

Το σεξ για τις γυναίκες αποτελεί πολλές φορές μία αφορμή για να απελευθερώσουν τα συναισθήματά τους όπως το άγχος, τις διάφορες συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και γενικά διάφορα συναισθήματα.

Οι ίδιες λοιπόν παρακαλούν τους άντρες να μην τις κρίνουν, ούτε και να το παίρνουν προσωπικά. Οι γυναίκες επομένως ζητούν απλά να στέκονται δίπλα τους, παρά τις διάφορες συναισθηματικές τους διακυμάνσεις.

3. Να είναι περισσότερο «ανοιχτοί» γι΄αυτά που μπορεί να έρθουν στο μέλλον

Πολλές γυναίκες δεν έχουν ιδέα ότι είναι πολυ-οργασμικές, αλλά κάποιες άλλες το γνωρίζουν και απαιτούν περισσότερα πράγματα από το σύντροφό τους.

Οι ίδιες λοιπόν, προτείνουν στους άντρες να είναι πάντα κοντά τους και να είναι πάντα ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόκληση ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν έχουν πολύ όρεξη, καθώς κάτι τέτοιο θα διευρύνει περισσότερο την ερωτική ζωή του ζευγαριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook