Τρία παιδιά άφησαν μια αράχνη «μαύρη χήρα» να τους δαγκώσει για να γίνουν… Spiderman

τρία-παιδιά-άφησαν-μια-αράχνη-μαύρη-χ-1047582

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Εκείνοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, που βλέπουν αράχνη και χοροπηδάνε πάνω σε καναπέδες και ντιβάνια ουρλιάζοντας, ενώ, παράλληλα, επειδή νομίζουν ότι περπατάει πάνω τους, κάνουν σαν… αναστενάρηδες, και εκείνοι, οι ατρόμητοι, που αναρωτιούνται αν η ιστορία του Spider-Man είναι αληθινή και λένε «δεν βαριέσαι, ας δοκιμάσω να δω αν θα αποκτήσω υπερδυνάμεις».

Στην τελευταία κατηγορία, όπως καταλαβαίνετε, ανήκουν, δυστυχώς, πολλά παιδιά, που είναι γνωστό πως έχουν άγνοια κινδύνου. Ενδεικτικό το πρόσφατο περιστατικό στη Βολιβία.

Σε ένα χωριό της χώρας της Νότιας Αμερικής, τρία αδέρφια, ένας 8χρονος, ένας 10χρονος και ένας 12χρονος, πλησίασαν μια αράχνη «μαύρη χήρα», καθώς βρίσκονταν έξω και πρόσεχαν το κοπάδι προβάτων της οικογένειας.

Η μητέρα τους ήταν μαζί, αλλά εκείνη τη στιγμή μάζευε ξύλα. Οι πιτσιρικάδες, λοιπόν, όταν εντόπισαν την αράχνη, είχαν τη φαεινή ιδέα να την αφήσουν να τους δαγκώσει, με την ελπίδα να αποκτήσουν υπερδυνάμεις και να γίνουν… Πίτερ Πάρκερ!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα αγόρια έσπρωξαν την αράχνη με ένα ραβδί, για να την προκαλέσουν να τους δαγκώσει, όπως και έγινε. Ωστόσο, γρήγορα το μετάνιωσαν. Αμέσως άρχισαν να υποφέρουν από μυϊκό πόνο και κράμπες στο στομάχι, ενώ είχαν σπασμούς, ταχυκαρδία και ανέβασαν πυρετό!

Η μητέρα τους επέστρεψε, βρήκε τα τρία αγόρια να κλαίνε και τα μετέφερε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Chayanta, όπου τους δόθηκε φάρμακο, αλλά η κατάστασή τους δεν βελτιώθηκε. Τελικά, μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό νοσοκομείο, πριν εισαχθούν σε ειδικό παιδικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα Σούκρε.

Οι «μαύρες χήρες», αξίζει να σημειώσουμε, συνήθως δεν είναι επιθετικές, αλλά θα επιτεθούν στον άνθρωπο αν αισθανθούν ότι απειλούνται. Το δάγκωμά τους, δε, συνήθως δεν είναι θανατηφόρο, αλλά προκαλεί σοβαρά συμπτώματα, όπως τα παραπάνω.

Πηγή: gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook