Τρία νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus+ από το ΜΑΙΧ

Ένα πρόγραμμα θεωρείται επιτυχημένο όταν επαναλαμβάνεται και μάλιστα με πολλαπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων. Το Μ.Α.Ι.Χ. τόλμησε και υλοποίησε πέρυσι εν μέσω πανδημίας με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων το πρόγραμμα Erasmus+ εκπαιδεύοντας 40 εκπαιδευτικούς και 23 φοιτητές από την Ιταλία.

Φέτος, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση 3 νέων καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Erasmus+, στα οποία θα συμμετέχουν 80 εκπαιδευτικοί στον τομέα της Βιομηχανίας και των Έξυπνων Κατασκευών από το Διεθνές Ινστιτούτο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Καστέλο, τo Ινστιτούτo Santarella στο Μπάρι & το Ινστιτούτο Τουρισμού στο Σπολέτο.

Επίσης, 60 φοιτητές που σπουδάζουν στον τομέα του Τουρισμού και της Γαστρονομίας από τις περιοχές του Σπολέτο και Καστέλο της Ιταλίας θα απασχοληθούν σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις των Χανίων.

Τη Δευτέρα 19/07 και ώρα 10:00 στην αίθουσα «Ποσειδώνας» , στο ΜΑΙΧ θα γίνει η τελετή έναρξης των 3 Προγραμμάτων Erasmus+.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics),
 Διοίκηση και marketing στην Εκπαίδευση,
 Αποτελεσματικές μέθοδοι ένταξης στην Εκπαίδευση,
 Προσωπικά δεδομένα στην Εκπαίδευση
 CLIL Μεθοδολογία

Έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν τη διδασκαλία τους στην Αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, με την ολοκλήρωσή του να γίνεται στις 30/07 με την τελετή λήξης και την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 2.794 τα νέα κρούσματα, 6 ακόμη νεκροί, 132 οι διασωληνωμένοι
Επόμενο άρθροH ενημέρωση της πανδημίας για τον κορονοϊό | Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ