Τρία μυστικά ομορφιάς με την βοήθεια του σκόρδου

τρία-μυστικά-ομορφιάς-με-την-βοήθεια-τ-1107904

Το σκόρδο, για όσους αγαπούν τη μαγειρική, είναι πραγματικά υπέροχο, καθώς δίνει στις συνταγές την απαραίτητη σπιρτάδα και νοστιμιά. Γνωρίζατε, ωστόσο, ότι το σκόρδο μπορεί να σας βοηθήσει και στην περιποίησή σας; Παρακάτω θα βρείτε τρία μυστικά ομορφιάς με σκόρδο που σίγουρα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Καταπολεμά την ακμή

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ακμή τρίβοντας μισή σκελίδα σκόρδου στην προβληματική περιοχή του δέρματός σας; Το σκόρδο διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για τη μείωση του ερεθισμού, ενώ η αλικίνη που περιέχει σκοτώνει τα βακτήρια που φράζουν τους πόρους και προκαλούν, έτσι, τα ξεσπάσματα των σπυριών.

Επαναφέρει το χρώμα των νυχιών σας

Αν τα νύχια σας μετά από πολλά μανικιούρ και πεντικιούρ έχουν αποκτήσει μία κίτρινη ή καφετί απόχρωση, το σκόρδο μπορεί να σας δώσει τη λύση. Βυθίστε μια μπατονέτα σε λίγο λάδι σκόρδου και καλύψτε τα νύχια σας με αυτό. Μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουν επανέλθει στο φυσικό τους χρώμα.

Κάνει τα μαλλιά να μακραίνουν πιο γρήγορα

Για εσάς που διακαής σας πόθος είναι τα μακριά και πλούσια μαλλιά, η λύση βρίσκεται στη χρήση σκόρδου. Προσθέστε λίγο λιωμένο σκόρδο στο σαμπουάν σας και λουστείτε κανονικά. Εάν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε λάδι σκόρδου, με το οποίο μπορείτε να κάνετε και μασάζ στα μαλλιά σας. Μην ανησυχείτε για την μυρωδιά. Πολύ σύντομα θα εξασθενίσει.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook