Τρία άτομα στο «κάδρο» του θρίλερ της Πάτρας – Εν αναμονή των τοξικολογικών της Τζωρτζίνας

τρία-άτομα-στο-κάδρο-του-θρίλερ-της-π-1402620

Η υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει το πανελλήνιο και ψάχνει απαντήσεις οδεύει προς το τέλος της, όπως αναφέρουν αστυνομικές και δημοσιογραφικές πηγές τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την υπόθεση φαίνεται πως έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα, όχι για να συλληφθούν, αλλά για να καταθέσουν, να κληθούν δηλαδή ώστε να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια κάποια θεωρητική εικόνα για όλα όσα συνέβησαν και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα.

Όπως είναι γνωστό, για την υπόθεση έχουν αρχίσει να καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές, αλλά μόνο από την Αθήνα, που φαίνεται να επέμειναν στο ότι, η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022 δεν δικαιολογείται, αφού μία ώρα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Αγκυ Ξενάκου, οι γιατροί από το Νοσοκομείο Ρίου είχαν ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα. Ουσιαστικά οι γιατροί είχαν υποψίες για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν έχουν βγει ακόμα, αναμένονται, ωστόσο, ίσως και σήμερα.

«Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις»

Σαν μια ψυχρή γυναίκα περιγράφουν φίλες και γειτόνισσες τη μητέρα των τριών παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα μικρότερο από τρία χρόνια. Οι μαρτυρίες αυτές προέρχονται από άτομα που έζησαν την Ρούλα Πισπιρίγκου από τα μαθητικά της χρόνια και παρουσίασε το Live News στο MEGA.

«Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στη γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της», ανέφερε η γειτόνισσα της 33χρονης.

Η γυναίκα που θυμάται την Ρούλα από μαθήτρια, την περιγράφει σαν ένα κορίτσι που ήθελε διαρκώς να τραβά την προσοχή:

«Η Ρούλα πραγματικά είναι ένα κορίτσι που ήθελε να φαίνεται πάντα, δημιουργούσε ίντριγκες ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό. Το είδα αυτό, ότι ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη γενικά αυτή η κοπέλα, ήταν αγέλαστη, αλλά δεν το έζησα το παιδί, δηλαδή μην πω έστω και μία λέξη παραπάνω από ό,τι ξέρω και θα έπρεπε να πω. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Πώς να το χαρακτηρίσω; Όχι αγέλαστα παιδιά, πώς να το πω βρε παιδί μου, αδιάφορα. Σαν χαρακτήρες, αυτές οι κοπέλες, αδιάφορες. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε».

«Η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια. Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε», αναφέρει φίλη της.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook