Τρία απροσδόκητα χρώματα για να χρησιμοποιήσετε στη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σας

τρία-απροσδόκητα-χρώματα-για-να-χρησι-1573513

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τον όρο «φθινοπωρινά χρώματα»; Πιθανότατα θα σκεφτείτε πεσμένα φύλλα σε καφέ, κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις. Καθώς ο καιρός κρυώνει, λοιπόν, και τα χρώματα της φύσης γίνονται πιο ζεστά, το φθινόπωρο μας ωθεί να σκεφτούμε τη ζεστασιά όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Αν όμως κάνετε αυτή τη μετάβαση στη διακόσμηση του σπιτιού κάθε χρόνο, ίσως να σκέφτεστε πώς να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά αυτή τη φορά. Ίσως δεν θέλετε να παίξετε πια εκ του ασφαλούς με ουδέτερα χρώματα, γι’ αυτό και το housedigest.com προτείνει τρία απροσδόκητα χρώματα για να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Πέτρινο μπλε

Το μπλε μπορεί να μην είναι ένα τυπικό φθινοπωρινό χρώμα, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω του πόσο εύκολο είναι να το προσθέσετε σε οποιοδήποτε θέμα διακόσμησης. Είναι μια κλασική, ευέλικτη απόχρωση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε ότι θα συμπληρώσει πολύ καλά τα κίτρινα και τα καφέ, σύμφωνα με το Jane At Home. Εν μέσω όλων των ζεστών φθινοπωρινών χρωμάτων, η δροσιά μιας απόχρωσης όπως το μπλε της πέτρας θα είναι μια απροσδόκητη αλλά ευχάριστη προσθήκη.

Το μπλε της πέτρας αποτελείται από μπλεπράσινο και κόκκινο, αλλά έχει κάποια γκρίζα χροιά. Παρόλο που είναι μια δροσερή απόχρωση, έχει την ηρεμιστική φύση που είναι τόσο χαρακτηριστική και συνδυάζεται καλά με άλλα μπλε, λευκό και κίτρινο, εξηγεί η Blinds Direct. Δεδομένου ότι πρόκειται για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού, σκεφτείτε να ταιριάξετε αυτή τη μπλε απόχρωση με το κίτρινο. Η ζωντάνια του κίτρινου θα βρει μεγάλη υποστήριξη από την ηρεμία του μπλε, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε με τη φωτεινότητα.

Μαύρο και λευκόΤο μαύρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χαρακτήρα στα τυπικά φθινοπωρινά χρώματα με τα οποία διακοσμείτε το χώρο σας, ενώ το λευκό μπορεί εύκολα να εξισορροπήσει το συνδυασμό. Δοκιμάστε τον κλασικό συνδυασμό μαύρου και λευκού ως φόντο για τα άλλα στοιχεία που χρησιμοποιείτε, λέει το Southern Crush at Home. Τα ασπρόμαυρα διακοσμητικά, τα μαύρα φανάρια και τα καρό μοτίβα σε διάφορα στοιχεία όπως τα τραπεζομάντιλα συνδυάζονται πολύ καλά με τις εποχιακές αποχρώσεις και υφές που φέρνουν τα φύλλα και άλλα φυσικά αξεσουάρ στη διακόσμησή σας.

Χρησιμοποιώντας αυτό το δυναμικό δίδυμο, έχετε, επίσης, την ευκαιρία για μια πιο αριστοκρατική εμφάνιση στη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σας. Το χρυσό ως χρώμα στο φόντο του μαύρου και του λευκού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε το συνηθισμένο κίτρινο ή πορτοκαλί και να κάνετε τον χώρο σας πιο κομψό. Διακοσμητικά πιάτα, κεριά και κορνίζες είναι μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να το ενσωματώσετε, σύμφωνα με το Lakeside View.

Πετρόλ

Τα καθαρά ουδέτερα χρώματα είναι υπέροχα για το φθινόπωρο, αλλά μια πινελιά χρώματος αποτελεί πάντα ωραία νότα. Το πετρόλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε ζεστασιά και ζωντάνια στο χώρο σας. Αυτό το μείγμα πράσινου και μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο φειδωλά όσο και σε αξεσουάρ όπως έργα τέχνης, μαξιλάρια ή ριχτάρια.

Αν θέλετε να τα δώσετε όλα, από την άλλη πλευρά, το πετρόλ δείχνει υπέροχο ως καναπές, χρώμα τοίχου ή ταπετσαρία. Μερικά συνηθισμένα φθινοπωρινά χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε με το πετρόλ περιλαμβάνουν το κίτρινο της μουστάρδας, το λευκό και το καστανό της καρυδιάς.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook