Τρία αντικείμενα που μπορείτε να διατηρείτε στο ψυγείο χωρίς να είναι τρόφιμα

τρία-αντικείμενα-που-μπορείτε-να-διατ-1106201

Η κλασική χρήση του ψυγείου είναι να διατηρούμε σε αυτό τα τρόφιμα που χρειάζονται χαμηλές θερμοκρασίες. Ποιος είπε, ωστόσο, ότι μόνο τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας κ.α. διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο;

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν και άλλα προϊόντα που διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο, και μάλιστα χωρίς να είναι τρόφιμα; Παρακάτω ακολουθούν τρία, τα οποία κάθε γυναίκα έχει μέσα στο νεσεσέρ της.

Κραγιόν

Αν διαθέτετε μία εντυπωσιακή συλλογή από κραγιόν, μπορείτε να τοποθετήσετε στο ψυγείο εκείνα που δεν φοράτε σε καθημερινή βάση για να διατηρούνται καλύτερα. Με την πάροδο του χρόνου αν τα έχετε σε θερμοκρασία δωματίου τα έλαια και τα άλλα συστατικά των κραγιόν σας μπορεί να αρχίσουν να διασπώνται, καθιστώντας τα ακριβά και αγαπημένα κραγιόν σας εντελώς άχρηστα.

Eyeliner/ Μολύβι ματιών

Παρόλο που το eyeliner ή ένα μολύβι ματιού σε θερμοκρασία δωματίου είναι αποτελεσματικότερα για την επίτευξη μιας πιο απαλής γραμμής, δεν συνίσταται στην περίπτωση που θέλετε να επιτύχετε το τέλειο… γατίσιο βλέμμα. Το τέχνασμα για λείες, κομψές λεπτές γραμμές, λοιπόν, είναι ένα κρύο eyeliner/ μολύβι ματιών που θα διατηρείτε στο ψυγείο σας.

Βερνίκι νυχιών

Στην περίπτωση που βάφετε τα νύχια σας μόνες και έχετε παρατηρήσει ότι αρκετά από τα βερνίκια σας έχουν γίνει εξαιρετικά κολλώδη, η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας. Αυτή η άλλαγή στην υφή τους οφείλεται στις ζεστές θερμοκρασίες, οι οποιές επηρεάζουν την σύστασή τους. Μόλις τα βάλετε στο ψυγείο θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή και έτσι θα έχετε το τέλειο μανικιρού/ πεντικιούρ.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook