Τρέμει τον… σταυρό ο Γιώργος Γεραπετρίτης!

τρέμει-τον-σταυρό-ο-γιώργος-γεραπετρ-1196163
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Όχι, δεν είναι… βαμπίρ ο άνθρωπος, για τις εκλογές μιλάω!

Η κατηγορηματική δήλωση Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έδωσε τέλος το ντιμπέιτ που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ συνεργατών του για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Διότι η σκληρή πτέρυγα (Σκέρτσος – Γεραπετρίτης) επιμένει και τώρα ότι έως τον Οκτώβριο πρέπει να στηθούν κάλπες. Για την ώρα όμως, αυτό απορρίπτεται με το εξής νέο επιχείρημα: Οι συνθήκες άλλαξαν. Πέρυσι μπορούσε η Ν.Δ. να κερδίσει εκλογές με μεγάλη διαφορά, φέτος όχι. Πρέπει να περιμένει συνεπώς έως το τέλος της τετραετίας να αναταχθούν η οικονομία και το κλίμα για να πάει σε εκλογές.

Η εξέλιξη αυτή ενοχλεί τον υπουργό επικρατείας, υπέρμαχο των πρόωρων εκλογών για τον εξής απλούστατο λόγο: Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών είχε έτοιμη την δικαιολογία να πιέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Θα επικαλείτο και δικαιολογημένα, ότι δεν έχει το χρόνο να κάνει προεκλογική εκστρατεία για να μαζέψει σταυρούς. Και φυσικά λόγω της περιόδου της επιρροής που ασκεί στον πρωθυπουργό, θα τα κατάφερνε.

Εάν όμως οι εκλογές μετατεθούν, δεν θα έχει καμία δικαιολογία. Θα πολιτευτεί κανονικά με σταυρό, και τότε θα δει τι εστί βερίκοκο. Ειδικά όταν έλθει σε επαφή με την γαλάζια βάση που βράζει εις βάρος του, τόσο για τις παρεμβάσεις του στα εθνικά, όσο και για τις ενέργειες του που έφεραν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Προεδρία.

newsbreak.gr

One thought on “Τρέμει τον… σταυρό ο Γιώργος Γεραπετρίτης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook