Τρελό αλλά… κρητικό! Οι ποδοσφαιρίστριες του Εργοτέλη και ο ανώνυμος… κεραστής

τρελό-αλλά-κρητικό-οι-ποδοσφαιρίστρ-849166

Ένα απίστευτο, αλλά καθαρά… Κρητικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή κατά την άφιξη της αποστολής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Εργοτέλη, από το Ηράκλειο στον Πειραιά για την αναμέτρηση της Α1 Γυναικών με την Αγία Παρασκευή.

Mετά την αποβίβαση της από το πλοίο, η κρητική ομάδα, βλέποντας πως είχε τα χρονικά περιθώρια, αποφάσισε να πάει για καφέ και για να τσιμπήσει κάτι.

Εκεί λοιπόν που έπιναν τον καφέ τους, βλέπουν το σερβιτόρο να μαζεύει όλες τις αποδείξεις… Παραξενεύτηκαν οι κοπέλες, αλλά δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Όταν έφτασε όμως η ώρα να ζητήσουν το λογαριασμό, τα μέλη της ομάδας έμειναν με ανοικτό το στόμα, ακούγοντας το σερβιτόρο να τους λέει «κερασμένα».

Τι είχε συμβεί λοιπόν με τον άγνωστο «κεραστή»….

Ένας κύριος με καταγωγή από Κρήτη, βλέποντας και ακούγοντας την κρητική ομάδα, συγκινήθηκε και χάρηκε τόσο πολύ για το νησί του, που κέρασε καφέδες, χυμούς, τοστ, και ό,τι άλλο είχαν παραγγείλει οι συμπατριώτισσές του. Στη συνέχεια πλήρωσε και αποχώρησε σαν κύριος…

Αγνωστό παραμένει πάντως αν ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του ή αν ο άπειρος σερβιτόρος παρέλειψε να ανακοινώσει τον κεραστή για να του πουν τα κορίτσια «στην υγειά σας», όπως συνηθίζεται στην Κρήτη…

Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα η ομάδα του Εργοτέλη θέλει να ευχαριστήσει τον συντοπίτη που τις κέρασε,  ελπίζοντας με κάποιο τρόπο να φτάσει στ’ αυτιά του και το δικό τους: «Να’ σαι καλά πατριώτη, στην υγειά σου»!

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook