Τρελή πορεία αυτοκινήτου τα ξημερώματα στα Χανιά: Πήρε παραμάζωμα ένα αγροτικό, έσπασε και τοίχο | Photos

τρελή-πορεία-αυτοκινήτου-τα-ξημερώμα-1419979

Σοβαρές υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμοί προκλήθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων, όταν -άγνωστο πώς- ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Σολωμού, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

«Το αγροτικό ήταν παρκαρισμένο με την μούρη του αυτοκινήτου προς την κάμερα αλλά από την σύγκρουση το γύρισε τελείως» αναφέρει μάρτυρας στο zarpanews.gr. 

Όπως συμπληρώνει: «Τον θόρυβο άκουσαν κάτοικοι της πολυκατοικίας καθώς δεν υπήρχε κανένας οδηγός ή συνοδηγός αλλά ούτε και κάποιος που είδε τι έγινε ακριβώς».

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ωστόσο όπως διαπίστωσε ο οδηγός του ΙΧ δεν ήταν παρών ενώ ακόμα και το πρωί της Τρίτης δεν είχε εντοπιστεί.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αγροτικό όχημα αλλά και στο τοιχίο της πολυκατοικίας ενώ παρασύρθηκε και ένα παρκαρισμένο ποδήλατο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων ενώ το συμβάν έχει καταχωρηθεί ως τροχαίο «υλικών ζημιών» χωρίς κάποιον τραυματισμό. Συνεπώς πιθανολογείται ότι ο οδηγός αποχώρησε μόνος του από το σημείο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Τρελή πορεία αυτοκινήτου τα ξημερώματα στα Χανιά: Πήρε παραμάζωμα ένα αγροτικό, έσπασε και τοίχο | Photos

  1. Καθημερινά αποδεικνύεται πόσοι πολλοί συμπολίτες μας, ναι μεν είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης, για την οποία προφανώς πρακτικά δεν είναι ικανοί.

  2. Αλλο ενα βουγιο που το επαιζε οδηγαρα!!!!Μια ολοκληρη Ζαρπα για σενα φιλε μου:
    «Ηντα ναι δα,πι ουουουου ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιππππππππππππ!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook