Τρελές ιστορίες καθημερινών άσκοπων μετακινήσεων: «Βγαίνω για να πάω να κάνω έρωτα…»

τρελές-ιστορίες-καθημερινών-άσκοπων-1021249

Τα έχασαν οι άνδρες της Αστυνομίας που σταμάτησαν για έλεγχο το πρωί της Δευτέρας στο Αγρίνιο ένα νεαρό Ρομά και διάβασαν το χειρόγραφο έγγραφο με το οποίο δικαιολογούσε τη μετακίνησή του γράφοντας το απίστευτο «βγαίνω για να πάω να κάνω έρωτα»!

Ο νεαρός δικαιολογήθηκε ότι δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του συμπληρώσει το έγγραφο εξαίρεσης μετακίνησης, αλλά εκείνος έγραψε ότι πήγαινε για ερωτική συνεύρεση, προφανώς για να… σπάσει πλάκα!

Ωστόσο η πλάκα του φίλου του του βγήκε… ξινή, αφού η δικαιολογία δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις κι έτσι βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 150 ευρώ στο νεαρό.

Στον Βόλο, όσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν από τους ελέγχους που έκαναν στο λιμάνι οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου αφορούσαν κυρίως πεζούς που έκαναν βόλτα χωρίς το απαραίτητο έγγραφο εξαίρεσης μετακίνησης.

Ξεχώρισε, όμως, η περίπτωση ενός πολίτη που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα και έδειξε έγγραφο για «σωματική άσκηση»! Όμως, είχε μαζί του τα ψάρια που είχε πιάσει κι έτσι κρίθηκε ότι η περίπτωσή του δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις με αποτέλεσμα να χρεωθεί με 150 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook