Τρεις πολύ καλοί λόγοι για να φοράτε καθημερινά αντιηλιακό

τρεις-πολύ-καλοί-λόγοι-για-να-φοράτε-κα-1185883

Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας σας, μην λαμβάνετε υπόψη την εποχή, αλλά σκεφτείτε σοβαρά το φως του ήλιου. Οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, ευτυχώς, ο ήλιος είναι πάντα εκεί -ακόμα κι όταν ο καιρός είναι κρύος ή νεφελώδης. Και μπορεί να αφήσετε στο πίσω μέρος της ντουλάπας τα μπικίνι και τις πετσέτες θαλάσσης μόλις πέσει η θερμοκρασία, ωστόσο, υπάρχει ένα «καλοκαιρινό» αντικείμενο που πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο για την προστασία του δέρματός σας. Αυτό, φυσικά, δεν είναι άλλο από το αντιηλιακό σας.

Δείτε παρακάτω τρεις λόγους για τους οποίους πρέπει να το φοράτε σε καθημερινή βάση, ανεξαρτήτως εποχής ή καιρικών συνθηκών.

Ο ήλιος βρίσκεται πάντα εκεί

Ο ήλιος δεν εξαφανίζεται με το καλοκαίρι, παρόλο που τον νιώθουμε περισσότερο έντονα τους καλοκαιρινούς μήνες. Βρίσκεται πάντα εκεί όλες τις εποχές, κάθε σεζόν, με βροχή, με συννεφιασμένους ουρανούς ή ακόμη και με θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Αυτό σημαίνει ότι εκτίθεστε πάντα στις ακτίνες UV και UVA, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα σας, όπως κηλίδες ή κάνοντάς το να φαίνεται ξηρό, οδηγώντας σε φωτογήρανση.

Η ρύπανση βλάπτει, επίσης, το δέρμα σας

Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε το αντιηλιακό για να προστατεύουμε το δέρμα μας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι χρησιμεύει, επίσης, και στην αντιμετώπιση των ζημιών που προκαλούνται από τη ρύπανση. Έτσι, εάν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται πάντα λαμπερό, απαλό και υγιές, βοηθήστε το με μία στρώση αντιηλιακού οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Τρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει

Τα περισσότερα αντηλιακά έχουν βιταμίνες και φυσικά εκχυλίσματα που όχι μόνο προστατεύουν το δέρμα σας, αλλά το διατηρούν ενυδατωμένο, φρέσκο και χαλαρό όλη την ημέρα. Υπάρχουν πολλά αντηλιακά που εξυπηρετούν και καλλυντικούς σκοπούς όπως εκείνα με χρώμα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βάση για το μακιγιάζ σας, καθώς και άλλα εμπλουτισμένα με βιταμίνες.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook