Τρεις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής: «Δεν υπάρχει διοίκηση να μας δώσει απάντηση»

τρεις-μήνες-απλήρωτοι-οι-εργαζόμενοι-934855

Οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής παραμένουν απλήρωτοι και χωρίς δουλειά με αποτέλεσμα να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, κλείνοντας συμβολικά και την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

«Δεν περιμέναμε ποτέ μια τόσο ιστορική επιχείρηση, μια τόσο ιστορική οικογένεια να φτάσει σ’ αυτό το σημείο και να έχει τρεις μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους», λέει εκπρόσωπος των εργαζόμενων της Χαλυβουργικής μιλώντας στο «Open TV» και τονίζει ότι αν δεν εισακουστεί το αίτημά τους, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και «θα πάμε σε γενικό αποκλεισμό της Εθνικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Σημειώστε ότι στο δρόμο έχουν βρεθεί 200 εργαζόμενοι. «Ζούμε την απόλυτη εξαθλίωση. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Υπάρχει διαμάχη μέσα στην οικογένεια, ωστόσο, το εργοστάσιο έπρεπε να δουλεύει. Το εργοστάσιο δεν έχει ρεύμα, εμείς είμαστε απλήρωτοι, αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Δεν υπάρχει διοίκηση να μας δώσει απάντηση», υποστηρίζει ακόμα εκπρόσωπος των εργαζόμενων και ζητά παρέμβαση από την πολιτεία.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι θα κλείσουν συμβολικά την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου για μισή ώρα (9:00-9:30) καταλαμβάνοντας δύο λωρίδες του οδοστρώματος, ενώ όπως προαναφέραμε, αν δεν εισακουστεί το αίτημά τους, το επόμενο κλείσιμο θα είναι ολικό…

(πληροφορίες από OPEN TV)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook