Τρεις διαφορετικοί τρόποι να εφαρμόσετε το ρουζ

τρεις-διαφορετικοί-τρόποι-να-εφαρμόσ-1553243

Μπορεί το κονσίλερ να κρύβει αποτελεσματικά κάθε ατέλεια και η μάσκαρα να τονίζει το βλέμμα με ένα μόλις πέρασμα στις βλεφαρίδες, όμως το ρουζ είναι εκείνο που χαρίζει στο πρόσωπο χρώμα υγείας και φρεσκάδα.

Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε εκείνη που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας, αλλά και διαφορετικές υφές.

Εάν έχετε ξηρό δέρμα ή θέλετε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα προτιμήστε ρουζ με κρεμώδη ή υγρή σύνθεση, ενώ εσείς που έχετε πιο λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε διάρκεια και σταθερότητα στο μακιγιάζ επιλέξτε ένα σε μορφή πούδρας.

Έχοντας βγάλει αυτό από τη μέση, το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε πώς θα το εφαρμόσετε. Μπορεί παλαιότερα, ο τρόπος να ήταν ένας και να ήθελε να τοποθετείτε το ρουζ στα μήλα του προσώπου, πλέον όμως υπάρχουν κι άλλοι που ίσως κολακεύουν περισσότερο το σχήμα του προσώπου σας ή απλά σας αρέσει πιο πολύ το εφέ που κάνουν.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τους τρεις πιο δημοφιλείς τρόπους εφαρμογής που επικρατούν τελευταία στο χώρο της ομορφιάς και πειραματιστείτε την επόμενη φορά που θα κάνετε το μακιγιάζ σας.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook