Τράπεζα Πειραιώς: Τέλος τα βιβλιάρια

τράπεζα-πειραιώς-τέλος-τα-βιβλιάρια-1216455

Τους τίτλους τέλους για τα βιβλιάρια καταθέσεων ρίχνει η Τράπεζα Πειραιώς. Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, από την 1η Ιουλίου παύουν για τους καταθετικούς λογαριασμούς ιδιωτών (ταμιευτηρίου, αποταμιευτικούς, τρεχούμενους) η έκδοση και ενημέρωση βιβλιαρίων καταθέσεων και η έκδοση και αποστολή περιοδικών αντιγράφων κίνησης λογαριασμών σε έγχαρτη μορφή μέσω ταχυδρομείου.

Η ενημέρωση των πελατών για τις κινήσεις των καταθετικών τους λογαριασμών θα πραγματοποιείται πλέον μέσω ηλεκτρονικού αντιγράφου (e-statement) στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης, αποθήκευσης αλλά και αναζήτησης παλαιότερων ενημερώσεων.

Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να ενημερωθούν για τους αναθεωρημένους γενικούς όρους συναλλαγών που θα ισχύουν από την 1η Ιουλίου 2021 στην ιστοσελίδα, καθώς και στα καταστήματα της τράπεζας.

Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί η νέα ηλεκτρονική σελίδα https://www.piraeusbank.gr/e-statement, στην οποία οι καταθέτες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για τους διαθέσιμους τρόπους ενημέρωσης, καθώς και χρηστικές οδηγίες σχετικά με την εγγραφή και την πρόσβασή τους στη winbank.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook