Τραγουδίστρια που παντρεύτηκε φάντασμα λέει ότι χώρισε γιατί ήταν σαν να «σέρνεις πτώμα σε λόφο»

τραγουδίστρια-που-παντρεύτηκε-φάντα-1691325

Η μουσικός άφησε άναυδους τους θαυμαστές της όταν αμφιλεγόμενα παντρεύτηκε ένα φάντασμα, αλλά τώρα, έχοντας συνειδητοποιήσει το λάθος της, έβαλε τέλος στη σχέση της με το παραφυσικό ον.

Μια τραγουδίστρια που ισχυρίστηκε ότι παντρεύτηκε ένα φάντασμα χώρισε τελικά με εξορκισμό για να γλιτώσει από μια ζωντανή κόλαση.

Η 38χρονη Brocarde απευθύνθηκε σε εξορκιστή για να δώσει τέλος στον ταραχώδη γάμο της μετά από πέντε άθλιους μήνες που ήταν παντρεμένη με τον παραφυσικό χαρακτήρα.

Ο εξορκισμός του Εντουάρντο πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι The Asylum Chapel στο Λονδίνο – το ίδιο μέρος όπου το ζευγάρι αρχικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Halloween.

Η παράξενη τελετή χρειάστηκε αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί και η Brocarde δήλωσε: «Ο εξορκισμός ήταν συγκλονιστικός και απόκοσμος. Ένιωσα έξω από το σώμα μου.

«Έχασα τον έλεγχο κάθε μέλους και ήταν σαν να βρισκόμουν υπό τον έλεγχο τρίτων. Ήταν συγκλονιστικό. Κάθε μέρος του σώματός μου έτρεμε, είχα σπασμούς, ίδρωνα και αισθανόμουν ζαλάδα. Ένιωθα σαν να προσπαθούσα να ξεράσω τον διάβολο».

Τώρα η Brocarde ελπίζει ότι μπορεί να αφήσει πίσω της τον Edwardo και είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη ζωή της σαν καινούργια, βρίσκοντας τελικά έναν πραγματικό άνθρωπο.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook