Τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή από τα ’90s παίζει στο «The Tourist» του BBC

τραγούδι-του-μιχάλη-ρακιντζή-από-τα-90s-1353928

Με δύναμη από τα 90s το τραγούδι «Δικός Σου Για Πάντα», ακούγεται στη σειρά The Tourist του BBC, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jamie Dornan.

Ένα τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή ακούγεται στην σειρά «The Tourist» του BBC και δεν πρόκειται για εκείνο με το οποίο είχε διαγωνιστεί στην Eurovision.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι είναι από τα 90s και πρόκειται για το «Δικός Σου Για Πάντα», σε στίχους και μουσική Μιχάλη Ρακιντζή και Σοφίας Αρβανίτη.

Το τραγούδι είναι το παρακάτω:

H σειρά του BBC

Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου, έξι επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jamie Dornan, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στις ταινίες «Fifty Shades of Grey».

Το τραγούδι ακουγόταν σε μια σκηνή της σειράς και συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο και μάλιστα το τραγουδάει ένας από τους πρωταγωνιστές.

O λόγος για τον Alex Dimitriades που υποδύεται τον Kosta Panigiris, μια μυστηριώδης φιγούρα που φαίνεται να συνδέεται με το θύμα και το ατύχημά του με κάποιον άγνωστο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σκηνή μοιάζει να έχει γυριστεί 30 χρόνια πριν, δηλαδή στα 90s αφού και το αυτοκίνητο είναι εκείνης της εποχής.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook