Τραγωδία στον Ηλεκτρικό: Νεκρός ένας εργάτης μετά από σύγκρουση βαγονιών | Photos

τραγωδία-στον-ηλεκτρικό-νεκρός-ένας-ε-1318256

Ένας εργάτης νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός από το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ

Πέθανε ένας από τους εργαζόμενους που τραυματίστηκαν στον ΗΣΑΠ μετά από σύγκρουση βαγονιών στον ηλεκτρικό στον Άγιο Νικόλαο ενώ δύο άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργο καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 04.40 τα ξημερώματα, με την πυροσβεστική να λαμβάνει κλήση για να παραλάβει τους τρεις τραυματίες.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες οι εργάτες αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό, ο οποίος φαίνεται να τοποθετήθηκε επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το μηχάνημα.

Τα δρομολόγια αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο στο κομμάτι Πειραιάς – Ομόνοια και γίνονται έρευνες αν υπάρχει και σε άλλο σημείο των γραμμών πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook